Thierry Mugler

Thierry Mugler

De geurcreaties van Thierry Mugler hebben steeds de magie van een droomwereld voor ogen. Deze modegigant steelt al sinds de jaren 70 de show met sublieme avant-garde haute couture. Zijn ontwerpen benadrukken de betovering voor het ultravrouwelijke silhouet. Een Thierry Mugler parfum is zowel voor heren als dames een subtiel spel met de concepten van mannelijk en vrouwelijk. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de vrouwenparfums waarvan het ontwerp een mysterieus tintje heeft. De mannen parfums zijn ultramasculien en benadrukken een krachtige, viriele persoonlijkheid. Dat sluit prachtig aan bij de strak minimalistische designverpakkingen voor de heren.

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

67 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

67 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Thierry Mugler parfum

Het sprankelend design van een Thierry Mugler parfum flacon heeft tijdloze allure. Deze zijn daardoor een prachtige decoratie voor de toilettafel. Om recht te doen aan het unieke ontwerp is het parfum in sommige varianten ook verkrijgbaar in een navulflacon. Hiermee betaalt u nooit dubbel voor deze geurige decoratie… en de parfums maken indruk! Thierry Mugler parfum Womanity, bijvoorbeeld, vat alle facetten van de vrouwelijke persoonlijkheid samen. De bijzondere mix van zoet, zout met houtachtige aroma’s is uiterst sensueel en intens vrouwelijk.

Thierry Mugler Alien

Echte schoonheid is zowel verwarrend als ontroerend. Thierry Mugler Alien straalt van vrouwelijk optimisme, intrigeert met een geheimzinnige toets en is daarnaast zacht en sensueel. De prachtig stilistische flacon van de Essence Absolue uit deze serie benadrukt de schoonheid van het vrouwelijk lichaam. Met de bijbehorende bodycream van Thierry Mugler Alien dompelt u uw lichaam in een weldadig geurenbad.           

Thierry Mugler Angel

De veelzijdigheid van de droomwereld is de inspiratiebron van onze Thierry Mugler Angel collectie. Veelzeggend is het stervormige ontwerp van de eau de toilette spray. Het aroma van gekaramelliseerde meringue crème vormt het kloppend hart van deze geur. De topnoten van patchouli en vanille voeren u naar Oriëntaalse sferen. Dorothee Piot is de meesterneus achter Thierry Mugler Angel. Bij ParfumCenter bestelt u alle geuren van Thierry Mugler voordelig in designverpakking. Wij zorgen voor een snelle levering!