Parfum Dolce Gabbana

Een geraffineerd luchtje maakt indruk. Parfum Dolce Gabbana straalt stijl en klasse uit, zowel in de lichte als de zwaardere parfums. Bij Parfumcenter vindt u een uitgebreide en voordelige collectie dames en heren Parfum Dolce Gabbana. 

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

76 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

De speciale Light Blue-serie ademt zomerse frisheid in de vorm van een fruitige, bloemrijke geur met een zweem van limoen en cederhout. Dolce Gabbana Light Blue pour homme heeft een sterk mannelijk charisma in de vorm van geurige Siciliaanse mandarijn aangevuld met zwaardere houttinten, jeneverbes, grapefruitschil en peper. Parfum Dolce Gabbana is al even bijzonder als de kleding van dit exclusieve merk.

 

Parfum Dolce Gabbana The One

Sensueel, oriëntaals en verleidelijk… Parfum Dolce Gabbana The One heeft het allemaal, dames en heren!  Wie kan nu de verleiding weerstaan van deze zwoele mix van musk, jasmijn, bergamot en zachte hint van vanille weerstaan? Het damesparfum Dolce Gabbana The One Woman opent het hart voor het mysterie van de vrouw, en hoe!  De mannelijke variante is stoer, energiek en getuigt van zelfbeheersing. Dit herenluchtje stijgt het vrouwenparfum naar de kroon met zijn tijdloos klassieke karakter. De finesse zit hem in de krachtige houttonen van amber en tabak. Bij Parfumcenter bestelt u deze en andere geuren voordelig in design verpakking!

 

Parfum Dolce Gabbana kopen

Parfumcenter verenigt de voordelen van een groot aanbod aan exclusieve merken en een scherpe prijs. Bij ons kunt u Parfum Dolce Gabbana kopen in verzekerde verzending. Treedt binnen in de wondere wereld van de verleiding en maak kennis met Dolce Gabbana parfum heren en dames. Bij ons kunt u parfum Dolce Gabbana kopen in zowel de kleine als de voordeelverpakking. Bekijk nu snel ons ruime aanbod!