Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar Anti-Hair Loss Revitalizing Shampoo 250ml

Collistar Anti-Hair Loss Revitalizing Shampoo 250ml

Normale prijs: € 19,59

Speciale prijs: € 12,95

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 250 ml
Productsoort Lichaamsverzorging
Producttype Reiningsproducten
Huidtype Alle huidtypes
Collistar Anti-Hair Loss Revitalizing Shampoo 250ml

Revitaliserende shampoo tegen haaruitval

Zwak haar dat vatbaar is voor uitval.

Het probleem: het haar heeft een specifieke levenscyclus: het verlies ervan is fysiologisch wanneer voor elke haar die uitvalt, een andere wordt geboren uit hetzelfde haarzakje. Het probleem ontstaat wanneer normale hergroei mislukt of wordt afgeremd en er geen balans meer is tussen vallen en hergroei. De oorzaken van dit fenomeen kunnen van verschillende aard zijn en zijn normaal gesproken verschillend bij mannen en vrouwen. Haarverlies bij mannen is meestal van erfelijke oorsprong en hormonaal van aard, terwijl haarverlies bij vrouwen, dat meestal tijdelijk is, verband houdt met veel meer variabele factoren, zoals stress, onevenwichtigheden in de voeding, zwangerschap, menopauze, seizoensveranderingen.

De oplossing van Collistar: een wetenschappelijk geavanceerde en specifieke behandeling voor vrouwen.
De doeltreffendheid ervan wordt toevertrouwd aan een echte synergie tegen haaruitval, verkregen door de combinatie van drie actieve ingrediënten die op drie fronten werken om de cellen van het haar te beschermen en te versterken, haaruitval te voorkomen en natuurlijke hergroei te bevorderen.

REVITALISERENDE ANTI-HAARUITVAL SHAMPOO
Deze shampoo, speciaal samengesteld voor effectieve preventie van haarverlies, reinigt zacht, geeft vitaliteit en glans aan het haar, bevordert de hydrolipidenbalans van het haar en de hoofdhuid en bereidt ze voor om optimaal gebruik te maken van de revitaliserende behandeling in ampullen.

Het wordt aanbevolen om het zachtjes in nat haar te masseren en een paar minuten te laten inwerken voordat u het uitspoelt. Regelmatig gebruikt, in combinatie met Revitalizing Anti-Hair Loss Vials , maakt het het haar sterker en resistenter en helpt het haaruitval te voorkomen. Het is geschikt voor veelvuldig wassen.
Meer informatie