Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National Supergloss 100ml eau de parfum spray

Costume National Supergloss 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 90,00

Speciale prijs: € 56,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National Supergloss 100ml eau de parfum spray

Hypnotiserend en verfijnd, Supergloss is de geur van verleiding. Het hart van de geur, dat verlangen opwekt, prikkelt harten tot verliefdheid. De roos springt in het oog in een rood boeket, intens en sexy.
Sensualiteit en charme zijn de genetische code. De originele rode kleur van de essence ontmoet het fuchsia-roze van haar vrouwelijke ziel en veroorzaakt een explosie van verleiding en charme. Schoonheid is bedrukt in de iconische Costume National Scents-flacon, een glazen reproductie van Ennio Capasa's sculptuur geïnspireerd op de menselijke figuur.

Costume National Supergloss; hypnotiserend en verfijnd

De olfactorische weelde van rood fruit omhult en ontregelt de intieme noten van lelietje-van-dalen en de delicate essences van oranjebloesem. De sensuele en intense noten van roos voegen zich bij de sensuele accenten van osmanthus en geven zich zachtjes over aan de vibraties van benzoëhars.
Mysterie en fascinatie vormen de achtergrond van de geur. De droge essences van cederhout verenigen zich met raadselachtige lichte patchouli-olie en vetiver en verhullen de nieuwe creatie van Costume National Scents met mysterie en charme.
Supergloss van CoSTUME NATIONAL is een Florale Chypre geur voor vrouwen en werd in 2021 uitgebracht. De neus achter deze geur is Dominique Ropion.

Top : Rood fruit, Oranjebloesem en Lelietje-van-dalen;
Hart : Roos, Benzoë en Osmanthus;
Basis : Patchouli Light, Vetiver en Ceder.
Meer informatie