Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior parfum

Wie belang hecht aan stijl en traditie denkt aan Dior parfum. Al sinds 1947 maakt Christian Dior parfums en het modehuis is daarmee een van de parfumreuzen van de wereld.

Meer informatie
Dior

219 artikel(en)

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

ParfumCenter heeft een ruim assortiment Dior parfum en huidverzorgingsproducten voor hem en haar. We hebben vrouwelijke, warme sensuele geuren voor dames en sportieve eau de toilettes en aftershaves voor de heren. Koopt u Dior parfum in onze webwinkel dan bent u altijd voordelig uit!

Dior parfum dames

Bent u benieuwd geworden naar ons assortiment Dior parfum dames? Natuurlijk hebben wij de populaire Dior J’Adore eau de parfum collectie. Dit betoverende aroma werd in 1999 op de markt gebracht en is nog steeds een veel verkocht parfum. Of wat dacht u van het heerlijke oriëntaalse Dior Addict? Dit parfum voor de gepassioneerde, intuïtieve vrouw maakt ook deel uit van onze ruime collecte Dior parfum dames. Als u op zoek bent naar gezichtsverzorgingsproducten van Dior, dan raden wij graag Dior Capture XP aan.

Dior parfum heren

Ons assortiment Dior parfum heren doet niet onder voor onze damescollectie! Bent u op zoek naar een sportieve geur, of houdt u meer van mysterieus of krachtig? Bij ParfumCenter vindt u het Dior parfum dat bij uw karakter past. Dior Homme is een parfum met een houtachtige geur, luxueus en mannelijk. Het is een vrij nieuw aroma uit 2011 dat zich ruimschoots bewezen heeft. Voor een eenvoudige maar frisse, jeugdige geur moet u bij Eau Sauvage zijn. Dit parfum werd al in 1966 gelanceerd en is daarmee een echte klassieker in ons assortiment Dior parfum heren.