Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF20 75ml

Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF20 75ml

Normale prijs: € 79,14

Speciale prijs: € 49,95

  • In voorraad

  • U bespaart 37%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Productsoort Gezichtsverzorging
Producttype Dagcreme
Huidtype Alle huidtypes
Shiseido Essential Energy Day Emulsion SPF20 75ml

Dagelijkse bescherming, hydraterende moisturizer. SPF20

Voor iedereen die het gevoel heeft dat het reactievermogen van hun huid is verminderd of wordt beïnvloed door externe invloeden, ontwikkelde Shiseido de verfrissende lichte Essential Energy Day Emulsion SPF20 - met de focus op neurowetenschappelijke bevindingen over de zintuigen van de huid.
Het bijzondere aan de formule is de unieke ReNeura Technology +: deze stuurt sensorische impulsen door de huid naar binnen, zodat de huid optimaal kan reageren op de Anti-Aging voordelen van de verzorging.
Het resultaat: de huid wordt intensief gehydrateerd en optimaal beschermd, terwijl zichtbare tekenen van veroudering doeltreffend worden bestreden - bij elke toepassing herwint de teint soepelheid, gladheid en uitstraling.
De florale, frisse geur heeft een heerlijk verkwikkend effect en maakt het aanbrengen van de zijdeachtige emulsie een heel bijzondere ervaring.

• Breng elke ochtend na het reinigen en de softener aan.
• Breng het product royaal aan. De vermindering van de aanbevolen hoeveelheid vermindert de beschermingsfactor van het product aanzienlijk.
• Breng de dagemulsie met uw vingertoppen aan op uw wangen, voorhoofd, neus en kin.
• Begin met grotere delen zoals wangen en voorhoofd en verdeel de dagemulsie gelijkmatig over het gezicht. Veeg vanuit het midden van het gezicht.
Meer informatie