Shiseido

Shiseido

Het Japanse cosmeticabedrijf Shiseido (株式会社 资生堂) produceert hoge kwaliteit huisverzorgingsproducten die wij in het assortiment hebben. Het bedrijf is in 1872 opgericht en is het oudste nog bestaande cosmeticabedrijf ter wereld en heeft daardoor jarenlange ervaring. Toch is het een innovatief merk met wetenschappelijke vooruitgang. Shiseido vindt wijsheid in alles wat innovatief en elegant is, is altijd op zoek om nieuwe rijkere waardevolle bronnen op te sporen en die te gebruiken om een mooie levensstijl te creëren. Bij ParfumCenter vindt u een ruim en voordelig aanbod aan Shiseido huidverzorgingsproducten!
Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

100 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

100 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Shiseido Ibuki

Een lijn die speciaal is ontwikkeld voor vrouwen met een druk bestaan is de Shiseido Ibuki. Deze huidverzorgingsproducten bouwen de weestand van de huid op en beschermen deze tegen schadelijke UV-stralen, dagelijkse stress, droogheid door langdurige hydratatie. Shiseido Ibuki zorgt voor een gezonde, vochtrijke huid die weer tot leven komt! Deze lijn is speciaal voor de huid van twintigers tot dertigers en blaast nieuw leven in onvoorspelbare huidtypen. Daarnaast voorkomt Shiseido Ibuki schade die de huid door zware milieufactoren oploopt.

Shiseido Benefiance

Voor de rijpere huid is de huidverzorging van Shiseido Benefiance erg geschikt. Deze lijn is een zeer genotzuchtige, hoogwaardige huidverzorgingslijn die het beste van meer dan een eeuw dermatologisch onderzoek combineert met een luxe aantrekkelijke formule. Shiseido Benefiance gaat uitdroging, tekenen van vermoeidheid en vroegtijdige tekenen van huidveroudering tegen. Laat uw huid weer soepel aanvoelen en straal als nooit te voren met de producten van Shiseido Benefiance van ParfumCenter!

Shiseido online

Bij ParfumCenter bestelt u de luxe huidverzorgingsproducten van Shiseido online tegen een scherpe prijs! U betaalt nooit te veel. Met een paar klikken kunt u uw aankoop voltooien. Voor alle huidtypen biedt Shiseido de uitkomst! Voor de vette jonge huid raden wij de Shiseido Pureness producten aan. De talgafscheiding wordt onder controle gehouden en de huid wordt perfect gehydrateerd! Wanneer u bij ParfumCenter Shiseido online bestelt krijgt u een verzekerde verzending met een gratis proefje. Koop daarom uw favoriete verzorgingsproduct van Shiseido in onze webwinkel!