Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

See by Chloé parfum

Nergens is het leven zo afwisselend als in de grote stedelijke gebieden. De vrouw die het See By Chloé parfum draagt, voelt zich hier als een vis in het water. Deze spontane geur is een combinatie van chique ingrediënten en onverschrokken frisse akkoorden die zorgen voor een glimlach. Alle creaties van Chloé zijn geïnspireerd op de roos en dat maakt deze serie juist zo bijzonder. Overal voelt u een zweem van rozengeur, maar het hart bestaat toch echt alleen uit gardenia en oranjebloesem. Laten we ook niet vergeten dat de roos doornen heeft. Deze liefdesbloem is niet alleen teer en delicaat maar heeft ook pit, net als het See By Chloé parfum!

Meer informatie
See by Chloé (Si Belle)

Er komen geen producten overeen met de selectie.

See By Chloé parfum Si Belle

De elegante kleding van modehuis Chloé is op een ongewone manier alledaags. Het See By Chloé parfum Si Belle past perfect bij dit imago. Er zijn voor deze exclusieve geurcreatie slechts 5 ingrediënten gebruikt. Het hart van gardenia en oranjebloesem rust op een licht sensuele basis van witte musk. Dit geurige boeket opent in de topnoot met een groen en fris accent van neroli en berkenblad. Juist hierdoor is het See By Chloé parfum Si Belle een stiekeme flirt met het onbekende. Wilt u deze exclusieve creatie afwisselen met een stoutmoedige geur voor in de avonduren? Dan zal ook het Chloé Nomade parfum uw hart sneller laten kloppen!

See By Chloé parfum 75 ml

ParfumCenter is de webshop waar u exclusieve geurtjes voor messcherpe prijzen online bestelt. Het See By Chloé parfum in 75 ml flacon wordt geleverd in een stijlvolle roze designflacon. De zilverkleurige dop met een chic ringetje zorgt voor een elegante finishing touch. De lichtroze kleur is zacht vriendelijk en vrouwelijk. Naast het See By Chloé parfum in 75 ml flacon vindt u ook andere parfums met dezelfde inhoud, zoals Chloé Fleur de Parfum en Chloé Absolu. Door de grote verpakking betaalt u naar verhouding minder!

See By Chloé parfum kopen

U profiteert van een voordelige en snelle verzending door uw See By Chloé parfum te kopen bij Parfumcenter. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod parfum voor dames van diverse topmerken. Bovendien leveren wij al onze parfums in de originele design flacon. Zo zijn het niet alleen heerlijke geuren maar ook mooie decoraties voor uw toilettafel. Kies er daarom voor om uw See By Chloé Parfum te kopen in onze webshop! U bestelt het eenvoudig online.