Shiseido Benefiance

Shiseido Benefiance

Shiseido is het oudste nog bestaande cosmeticabedrijf ter wereld en heeft een lijn ontworpen voor de rijpere huid; Shiseido Benefiance. Voor vrouwen rond de 40 jaar die een jeugdige uitstraling aan de huid willen geven is dagelijkse 24-uurs verzorging vereist. Met Shiseido Benefiance is dit mogelijk. Deze lijn doet al meer dan een eeuw dermatologisch onderzoekt en combineert dat met luxe, sensuele aantrekkelijke formuleringen.
Shiseido Benefiance producten richten zich op oorzaken van uitdroging en tekenen van vermoeidheid en helpen de huid verdedigen tegen vroegtijdige veroudering. 

Meer informatie
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

18 artikel(en)

Shiseido Benefiance WrinkleResist24

Een exclusieve oogcrème uit de Benefiance lijn is de Shiseido Benefiance WrinkleResist24. Deze crème pakt kraaienpootjes en rimpels intensief aan voordat zij verergeren. Voor de normale en gemengde huid hebben wij een oogcrème speciaal voor de nacht. Deze versterkt de cellen tijdens uw slaap door de celvernieuwing in evenwicht te houden en de enzymen te neutraliseren die schade veroorzaken. Met Shiseido Benefiance WrinkleResist24 voor de nacht, herstelt de huid gedurende de nacht zodat deze ’s ochtends weer stevig, zacht en comfortabel aanvoelt. Bent u een actieve twintiger? Dan raden wij de Shiseido Ibuki lijn aan! Deze herstelt de huid van interne en externe invloeden.

Shiseido Benifiance NutriPerfect

Wanneer de huid wordt aangetast door hormonale veranderingen, raden wij de serums en crèmes van Shiseido Benefiance NutriPerfect aan. De vermoeide huid krijgt energie om dofheid, roodheid en rimpels te verminderen. Deze producten zijn aan te raden voor vrouwen met rimpels, verkleuring en met hormonale veranderingen samengaand met verlies aan elasticiteit. Voor de jonge huid die gevoelig is voor vet en acne zijn de huidverzorgingsproducten van Shiseido Pureness erg fijn. Voor de man hebben wij Shiseido Men producten in het assortiment. Dit is een simpele verzorging met uitstekend resultaat. Profiteer van een snelle levering en voordelige prijzen en bestel Shiseido Benefiance NutriPerfect producten bij ParfumCenter!