Shiseido Ibuki

Shiseido Ibuki

Shiseido Ibuki zorgt ervoor dat de weerstand van binnenuit vergroot, zodat de huid van de buitenkant weer gaat stralen! Het Japanse merk Shiseido heeft de Ibuki lijn ontworpen. Deze is speciaal ontworpen voor alle huidtypes van actieve twintigers en begin dertigers die voortdurend blootstaan aan interne en externe stress. Ibuki zorgt ervoor dat de huid wordt gehydrateerd bij uitdroging. Daarnaast zorgen de crèmes en lotions van Shiseido Ibuki ervoor dat de huidtextuur wordt geperfectioneerd door vet, uitslag, roodheid en zichtbare tekenen van vermoeidheid te bestrijden. En schadelijkheden die de huid krijgt door het blootstellen aan zware milieufactoren worden voorkomen. 

Meer informatie

Shiseido Ibuki Refining Moisturizer

Een van de producten uit de Ibuki lijn is de Shiseido Ibuki Refining Moisturizer. Deze moisturizer verminderd zichtbare poriën, puistjes, droge, ruwe huid en oneffenheden. Geschikt voor alle huidtypen en houdt de huid de hele dag intens gehydrateerd! Voor de vette en/of acne gevoelige jonge huid raden wij de Shiseido Pureness aan! Door de olie-absorberende technologie behoudt het gezicht de gewenste textuur. Ook de man kan bij Shiseido terecht, voor hen is speciaal de Shiseido Men lijn uitgebracht. Shiseido Men staat voor een eenvoudige verzorging met ingrijpende resultaten. Wanneer u uw huid weer soepel wilt hebben, raadt ParfumCenter de Shiseido Ibuki Refining Moisturizer aan!

Shiseido Ibuki Softening Concentrate

De diep-voedende formule die tot diep in de huid krachtige ingrediënten levert voor een zachtere, gladdere uitstraling en soepele huid, is de Shiseido Ibuki Softening Concentrate gezichtslotion. Deze lotion levert vocht aan de huid waardoor uw huid onmiddellijk een zacht en glad gevoel geeft. Daarnaast zorgt de Shiseido Ibuki Softening Concentrate voor een gelijkmatige teint. Voor de rijpere huid hebben wij de lijn Shiseido Bio Performance in het assortiment. De producten uit deze lijn geven uw gezicht een jongere uitstraling. Wilt u de Shiseido Ibuki Softening Concentrate kopen? Bij ParfumCenter profiteert u van voordelige prijzen en een snelle levering!