Pureness

Shiseido Pureness

Shiseido Pureness is een lijn van producten die zich richt op de vette en/of acne-gevoelige jongere huid, waarbij overtollige talgafscheiding vaak leidt tot vergrote poriën, een glanzende huid en puistjes (acné). Olie-absorberende technologie en Hydro-Balancing Complex, met botanisch extract Palo Azul, werken samen om de huid glans-vrij en gehydrateerd te houden. De talgafscheiding wordt onder controle gehouden en de huid wordt perfect gehydrateerd. De producten uit de Shiseido Pureness lijn zijn pH-neutraal en anti-comedogeen.
Meer informatie

Shiseido Pureness tonic

Het is van belang dat u uw gezicht goed reinigt, al helemaal wanneer deze vettig is aangelegd. Met een Shiseido Pureness tonic wordt de huid niet alleen gereinigd maar brengt het ook weer in balans. De Shiseido Pureness Balancing Softener Alcohol-Free geeft uw gezicht een frisse uitstraling en zachtheid. De Sisheido Pureness tonic is gemaakt van het plantenextract Palo Axul en wordt snel geabsorbeerd en geeft uw huid daardoor een comfortabel gevoel. Bekijk ook onze Shiseido cremes waarmee u uw schoonheidsritueel goed afsluit. Bestel voordelig de Shiseido Pureness tonic bij ParfumCenter!

Shiseido Pureness online

Binnen een paar klikken heeft u de Shiseido Pureness online gekocht. Wij hanteren voordelige prijzen en een snelle verzending! Heeft u juist een wat oudere huid? Bekijk dan de Shiseido Bio Performance lijn. Deze huidverzorgingsproducten bestrijden verouderede factoren en zorgen ervoor dat u een mooie stevige en vitale huid behoudt. Alle producten van Shiseido zijn van de hoogste kwaliteit en heeft voor elk huidtype de juiste producten. Voedende dag- of nachtcremes nodig? Bekijk ons ruime assortiment en bestel Shiseido Pureness online!