Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

L'Eau Kenzo Homme

U begint elke dag fris en fruitig met een eau de toilette uit de L’Eau Kenzo Homme. Deze aquatische geur is geïnspireerd op de magie van ruisende golven die breken op de branding. Het design van de flacon is net zo ongrijpbaar en transparant als water zelf. L’eau Kenzo Homme is de geur voor de vrijgevochten man die het avontuur niet schuwt en energiek in het leven staat. Bij ParfumCenter ontdekt u eenvoudig en voordelig de vele verfrissende gedaantes van deze unieke geurlijn.

Meer informatie
L'Eau Kenzo Homme

L'Eau Par Kenzo Homme

Na het succes van Kenzo Homme was de creatie van het L’Eau Par Kenzo Homme parfum de logische vervolgstap. Het is de perfecte aanvulling voor de avontuurlijke, houtachtige en groene geuren van Kenzo zoals Jungle Pour Homme en Power. L'Eau Par Kenzo Homme is bij ParfumCenter verkrijgbaar in diverse edities en leverbaar in flacons met een inhoud van 30, 50 en 100 ml. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering in de originele designverpakking.

L'Eau Kenzo Homme Intense

De diepblauwe kleur van de flacon weerspiegelt het ondoorgrondelijke mysterie van L’Eau Kenzo Homme Intense. Dit is de ideale geur voor de avond. De zwoele basis van cederhout en vetiver wordt geïntensiveerd door de toevoeging van zwarte basilicum in het hart en een lichte verfrissing van yuzu limoen. L’eau Kenzo Homme Intense is de perfecte eau toilette voor de man met stille wateren maar diepe gronden, een ware uitnodiging tot een sensueel avontuur. Deze geurige creatie kan zich meten met andere klassiekers van Kenzo zoals Kenzo Homme Night.

L'Eau 2 Kenzo Homme

Het gevoel van de zomer bereikt een hoogtepunt met L’Eau 2 Kenzo Homme. In het warmste seizoen van het jaar bruist de man van de energie en de wilde plannen. U voelt de zomerse vibe van L’Eau 2 Kenzo Homme in iedere vezel. Elk ingrediënt is een schot in de roos, van lavendel en jeneverbessen in het hart tot de topnoten van grapefruit en gemberbloem. In deze geur ontdekt u waar het om draait bij een Kenzo parfum voor heren: energie en karakter! Ontdek uw favoriete Kenzo geur bij ParfumCenter en bestel voordelig online!