Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo dames parfum

De gedurfde fashion van Kenzo is strak, casual, jeugdig en uitbundig. Het Kenzo dames parfum kan hierbij niet achterblijven. Niet alleen het design van de diverse flacons is energiek en eigentijds, maar ook de inhoud. Een typisch Kenzo dames parfum combineert oriëntaalse accenten met bloemrijke aroma’s en verfrissende topnoten. In het veelzijdige aanbod van ParfumCenter vind u gemakkelijk een bijpassende geur voor elk moment van de dag en voor elke gelegenheid, altijd feestelijk gepresenteerd in een flesje met een sprankelend design!

Meer informatie
Kenzo dames

46 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Kenzo dames parfum kopen

Als u voordelig een Kenzo dames parfum wilt kopen, dan is ParfumCenter het juiste adres. In ons ruime aanbod vindt u onder andere de Kenzo Flower lijn. Het flesje verraadt op een subtiele manier de Japanse oorsprong van het modemerk. De abstracte flacon lijkt op een sierlijke vaas. De roos is steekt hier niet bovenuit, maar lijkt gevangen in het glas. Dat kan ook niet anders, want het hart van dit parfum is het aroma van Bulgaarse roos dat pas op uw huid ontsnapt en tot bloei komt. Klopt uw hart sneller bij een vleugje romantiek? Ook de Kenzo Amour collectie vindt u in onze collectie!

Kenzo dames parfum kopen online

Heeft u al eerder uw favoriete geurcreatie ontdekt of wil u eens iets nieuws proberen? In beide gevallen kunt u bij ParfumCenter het Kenzo dames parfum dat u wilt kopen online bestellen. Diverse lijnen zoals Kenzo Jungle zijn verkrijgbaar in flacons van 30, 50 en 100 ml. Bij dagelijks gebruik pakt u met een ruime inhoud gemakkelijk uw extra voordeel. Als u besluit om een Kenzo dames parfum te kopen in onze online winkel, profiteert u van een snelle en verzekerde verzending!