Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Amour

Kenzo Amour is een zacht, sensueel en vrolijk parfum dat u doet denken aan een romantische en aromatische reis door Azië. De Amour collectie bestaat uit twee edities geuren: Jeu d’Amour en de Jeu d’Amour L’Elixir. Beide geuren vatten de vrouwelijke essentie subtiel samen door een samenstelling van bloedmandarijn, granaatappel, thee, tuberoos en fresia. De florale gourmand geur weerspiegelt alle facetten van het spel der liefde. Bestel de Kenzo Amour nu heel eenvoudig online en geniet van deze romantische geur.

Meer informatie
Amour

Kenzo Amour eau de toilette

Kenzo Amour eau de toilette benadrukt de verleidelijke kant van een vrouw. Op een basis van Sandelhout ontwikkelt zich een subtiele romantische geur. Door het vleugje sensualiteit vertaalt de parfum de essentie van vrouwen. De geur is ook wel beschreven als een ultra-vrouwelijk floraal hart. Het zachte roze van de fles symboliseert de romantiek en de vorm van de fles de rondingen van de vrouw. Ervaar de speciale geur van Kenzo Amour eau de toilette en laat u verleiden.

Kenzo Amour parfum

Kenmerkend aan Kenzo Amour parfum zijn de prachtige flesjes. Deze bestaan uit een langwerpig flesje met een sierlijke hals en bijzondere kleuren variëren van rood, roze, paars tot goudkleurig die de fles doen stralen. Kenzo Amour parfum heeft verschillende collecties waarvan ook verschillende eau de toilettes en eau de parfums. Eau de parfum blijft langer hangen door meer geurbestanddelen en het eau de toilette heeft iets minder waardoor deze vaker op een dag gebruikt kan worden. De geur van het parfum kenmerkt vrouwelijke facetten zoals romantiek, sensualiteit en vrolijkheid. Naast Kenzo parfum verkopen wij ook veel andere topmerken parfum, bestel deze gemakkelijk online. Koop Kenzo Amour parfum eenvoudig online en dan zorgen wij dat deze in de originele verpakking bij u thuis wordt afgeleverd.