Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Amour

Laat u meevoeren op een reis door de wondere wereld van de liefde met Kenzo Amour. De diverse geuren hebben een dromerig floraal karakter aangevuld met zwoele ingrediënten zoals hout, musk en vanille. Modeontwerper Kenzo Takada gaf zijn naam aan het gelijknamige parfummerk. Zijn sierlijke tijgerprint is emblematisch voor zowel zijn mode als de geurcreaties van Kenzo en het designs van de sierlijke flacons. De tijger is van oudsher een raadselachtig symbool voor mannelijke en in dit geval vrouwelijke sensualiteit. Bestel nu voordelig uw onweerstaanbare Kenzo Amour parfum bij ParfumCenter!

Meer informatie
Amour

Kenzo Amour parfum

De vrouwelijke rondingen van de flacon en de verleidelijke kleur laten zien waar het om draait bij een Kenzo Amour parfum. Het design doet denken aan een vrouw in een baljurk die elegant voortschrijdt. Een Kenzo Amour parfum heeft een zwoele basis van musk, die wordt aangevuld met vanille. In de hartnoten zijn de belangrijkste Aziatische bloemenaroma’s vertegenwoordigd die zorgen voor een vleugje mysterie. Zoekt u voor de zomer juist een lichtvoetiger Kenzo dames parfum? Dan is het Parfum D’été van Kenzo een echte aanrader!

Kenzo Amour 100 ml

Bij ParfumCenter kunt u extra voordelig uw Kenzo Amour in 100 ml verpakking bestellen. Deze wordt geleverd in een karakteristieke roze flacon, een perfecte decoratie voor uw badkamer. Wilt u eerst de subtiele nuances van deze geurcreatie leren kennen? Dan kunt in plaats van Kenzo Amour 100 ml ook kiezen voor een flacon met een inhoud van 30 of 50 ml. Zo kunt u bijvoorbeeld variëren met andere Kenzo parfums zoals het beroemde Kenzo World parfum. Uw ontdekkingstocht door de wereld van de geur begint bij ParfumCenter!

Kenzo Jeu d'Amour

De liefde wordt pas echt spannend met het speelse element van Kenzo Jeu d’Amour. De basis van sandelhout en musk is niet alleen zwoel en sensueel maar ook krachtig en vrouwelijk. De topnoten van mandarijn, granaatappel en thee scheppen een sfeervol decor waarin het vrouwelijke hart van tuberoos en fresia zich ontvouwt. Kenzo Jeu d’Amour is ook verkrijgbaar als vernieuwde interpretatie van het liefdesspel, Kenzo Jeu d’Amour L’Elixir. Zoals bij elk spel zijn er minstens twee personages nodig. Daarom vindt u bij ParfumCenter ook Kenzo heren parfum in verschillende verleidelijke creaties. Wij zorgen voor een snelle en verzekerde verzending van uw bestelling!