Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Pure Actives Elastin

Een lijn die bekend staat om zijn werking tegen huidveroudering, dat is Pure Actives Elastin van het merk Collistar! Naast het verstevigen van de huid kun je met onze verzorgingsproducten ook ervoor zorgen dat je huid minder last heeft van schadelijke invloeden van buitenaf. Ook een voordeel is dat de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Het is heerlijk zachte voeding voor je huid. Pure Actives Elastin is scherp geprijsd verkrijgbaar bij ParfumCenter!

Meer informatie
Elastin

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Pure Actives Elastin anti-age recompacting

Wil je er (weer) fris en stralend uitzien? Kies dan voor Pure Actives Elastin anti-age recompacting! Deze Collistar huidverzorging is verkrijgbaar in crème en druppelvorm. De crème is speciaal ontworpen om de levering van elastine aan de huid te optimaliseren. Rimpels vallen nauwelijks op en het ontstaan van nieuwe oneffenheden wordt verminderd. Je gezicht ontplooit zich optimaal. Ontdek Pure Actives Elastin anti-age recompacting of Collistar Pure Actives nu in onze webshop!

Pure Actives Elastin aanbieding

Houd onze website in de gaten voor een Pure Actives Elastin aanbieding. Zo haal je de beste huidverzorging voor de rijpere huid nog voordeliger in huis. Collistar Pure Actives Collagen is op dit gebied ook echt een aanrader! Met het gebruik van deze huidverzorgingsproducten wordt je huid steviger en is hij beter bestand tegen de invloeden van buitenaf. Je oogt jong en fris, je straalt. Profiteer nu van de Pure Actives Elastin aanbieding!