Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Collistar make-up

Het gezicht is de spiegel van uw persoonlijkheid. Met Collistar make-up accentueert u sprekende ogen, mooie wenkbrauwen of creëert u een frisse blos. In ons assortiment vindt u een grote variatie lippenstift, oogschaduw en blush in subtiele kleurtinten. De foundation van Collistar zorgt voor een egale huid, waarmee het effect van Collistar make-up wordt versterkt. Collistar make-up is van hoge kwaliteit en geschikt voor nagenoeg ieder huidtype. De speciale design verpakking maakt van Collistar make-up een chique accessoire die gezien mag worden. Meer informatie
Collistar Make-up

Collistar make-up remover

Bij goede gezichtsverzorging hoort ook voldoende aandacht voor uw huid. Met Collistar make-up-remover verwijdert u make-up binnen een handomdraai, zodat uw huid ’s nachts tot rust kan komen. Collistar make-up-remover draagt bij aan een goede huidverzorging, die u kunt uitbreiden met onze verzorgende huidproducten. Collistar Perfecta Plus bijvoorbeeld is speciaal voor gezicht en hals.

Collistar make-up online

Op de site van Parfumcenter vind u een overzicht van ons brede Collistar aanbod, zodat u eenvoudig uw Collistar make-up online kunt bestellen. Collistar make-up is zowel verzorgend als eenvoudig aan te brengen. De speciale borsteltjes voor het aanbrengen van de mascara zorgen voor een gelijkmatige verdeling. De design Lipgloss van Collistar is uitgerust met een handig applicator zodat u ook bij het aanbrengen van lippenstift precies te werk kunt gaan. Zoekt u naast make-up, speciale producten tegen beginnende rimpels? Probeer dan ook eens de Collistar Anti-Age producten. Bij Parfumcenter vindt u de huidverzorging die bij u past tegen scherpe prijzen!