Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Ralph Lauren Polo Blue

Geniet van het leven met Ralph Lauren Polo Blue! Deze vernieuwde versie van de klassieker Polo is gemaakt voor de ontspannen elegante man. De geur is geïnspireerd op de frisse blauwe lucht die u inademt op het open water, waardoor u de energie van het water voelt en de kracht van een verkoelende bries. Met Ralph Lauren Polo Blue draagt u een sensatie van koele, verse en kruidige noten, gepresenteerd in een kristal blauwe flacon.

Meer informatie
Polo Blue

Ralph Lauren Polo Blue eau de toilette

De topnoten in het Ralph Lauren Polo Blue eau de toilette zijn van frisse mandarijn en sinaasappel en verkwikkende meloen en komkommer. In het hart vind u koele, verse kruiden als basilicum en salie. De toevoeging van geranium zorgt voor een zacht, fris element dat een ontspannen effect heeft. In de basis zitten meer houtachtige noten gecombineerd met de geur van suede en musk. Hierdoor krijgt het Ralph Lauren Polo Blue eau de toilette zijn stevige mannelijke karakter.

Ralph Lauren Polo Blue 125 ml

Een van de voordelige parfums verkrijgbaar bij ParfumCenter is de Ralph Lauren Polo Blue van 125 ml. Deze flacon heeft een zodanige inhoud dat u dagelijks kunt genieten van alle overheerlijke geurnoten. Wilt u eens een ander Ralph Lauren parfum proberen? Bekijk dan de rest van ons ruime assortiment. Hier vindt u de lekkerste Ralph Lauren heren geuren. Allen net zo aantrekkelijk geprijsd als de Ralph Lauren Polo Blue van 125 ml!