Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National Cyber Garden 100ml eau de toilette spray

54% korting

Costume National Cyber Garden 100ml eau de toilette spray

Aanbieding

Normale prijs: € 76,00

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs: € 34,95

  • In voorraad

  • U bespaart 54%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de toilette
Costume National Cyber Garden 100ml eau de toilette spray

Cyber Garden is afkomstig van een visie: een denkbeeldige tuin in de toekomst.
De essence is het resultaat van een reis van de verbeelding naar een futuristische tuin waar de natuur en moleculen in harmonie leven. Een plek zonder grenzen, waar het onverwachte en het technologische samenkomen tot een perfect evenwicht van wetenschap en natuur, iets unieks en avant-gardistisch creërende. Ennio Capasa werkte samen met parfumeur Antoine Lie om een onverwacht olfactorisch spoor te creëren. Het resultaat is een frisse en comfortabele geur, gekenmerkt door zeldzame en bijzondere noten.
Cyber Garden opent met de energie van groene ether, roze peper, bergamot en grapefruit. Het hart laat de kracht van het vinyl smelten met geranium, saffraan en viooltjesblad.
In de basisnoten worden vetiver, patchouli, opoponax en labdanum omarmd door verleidelijk hybride mos. Een sensuele levendige eau de toilette met een charismatisch en langdurig spoor.
Een nieuwe innovatieve chroom groene vernis schijnt op de klassieke Homme-fles, terwijl een zilver reliëfschrift het logo van Cyber Garden onthult. De oosterse fougère geur voor mannen werd in 2013 gelanceerd.

Top : groene noten, roze peper, bergamot en grapefruit
Hart : vinyl, geranium, saffraan en viooltjesblad
Basis : vetiver, patchouli, opoponax, hybride mos en labdanum
Meer informatie