Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National Homme 100ml parfum spray

Costume National Homme 100ml  parfum spray

Normale prijs: € 123,00

Speciale prijs: € 89,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 27%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Costume National Homme 100ml parfum spray

Homme wordt een parfum, tijdloze charme, geraffineerde elegantie

CoSTUME NATIONAL HOMME Parfum geeft uitdrukking aan het merk-DNA door zijn essentiële elegantie, de absolute puurheid van grondstoffen en het unieke en verfijnde Made in Italy design.
De grootstedelijke en kosmopolitische ziel van CoSTUME NATIONAL HOMME Parfum straalt perfectie uit in een verfijnde stijl. Een perfect evenwicht tussen een creatieve avant-gardistische benadering en de puurheid van moderne lijnen, in een sensuele harmonie.
«Ik wilde een geur creëren met een uitgesproken stijl, tijdloos, voorbij de kortstondige trends. Een geur die toch urban, verfijnd en elegant zou zijn », zegt Dominique Ropion, meesterparfumeur.
Gecreëerd door meesterparfumeur Dominique Ropion, bevat CoSTUME NATIONAL HOMME Parfum grondstoffen van absolute kwaliteit, grotendeels afkomstig van het prestigieuze LMR Laboratorium in Grasse *, in een zeer hoge concentratie, vergelijkbaar met een extrait de parfum.

Costume National Homme Parfum straalt perfectie uit in een verfijnde stijl

De frisheid van citrusachtige noten van grapefruit en bergamotolie gaat perfect samen met kruidige nuances van kardemomextract LMR *. In het hart wordt de intensiteit van kaneel LMR * gecombineerd met een extract van een trio van vetiver-oliën LMR *, gezoet door delicate noten van patchouli-olie LMR *. In de dry down versterkt een houtachtige cocktail van musk, sandelhout en labdanum cyste LMR * de diepte van de geur door een warm accent te trekken.

* Laboratoire Monique Remy, gevestigd in Grasse, is gespecialiseerd in het creëren van kostbare natuurlijke extracten verkregen uit zéér zeldzame producties en unieke extractietechnieken, die de beste, uiterste kwaliteit op de markt vertegenwoordigen. De premium, 100% pure en natuurlijke extracten worden geleverd met een strikt ethos van volledige transparantie en toewijding aan milieubeheer en duurzame ontwikkeling.

Het ontwerp van de flacon, vormgegeven door het creatieve genie van Ennio Capasa, is het onderscheidende teken van een unieke stijl, iconisch en sensueel. De flacon is gelakt in doorzichtig grijs om de verfijnde elegantie van CoSTUME NATIONAL HOMME Parfum te vieren. Costume National Homme Parfum is een oosterse geur voor mannen en werd in 2020 uitgebracht.

Top : Bergamot, Grapefruit en Kardemom;
Hart : Vetiver, Kaneel en Patchouli;
Basis : Sandelhout, Labdanum en Musk
Meer informatie