Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Costume National Secret Woods Set 100ml eau de parfum spray + 30ml edp spray

Costume National Secret Woods Set 100ml eau de parfum spray + 30ml edp spray

Normale prijs: € 95,00

Speciale prijs: € 74,95

  • In voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml + 30 ml
Parfumtype Eau de parfum, Geschenksets
Costume National Secret Woods Set 100ml eau de parfum spray + 30ml edp spray

Secret Woods is een eigentijdse en verfijnde creatie waarin rokerig hout zich vermengt met diepe, mysterieuze noten van saffraan en leer om verfijning en elegantie op zijn best uit te drukken.
Een tijdloze interpretatie waarbij de fijnste ingrediënten een unieke en originele sillage oproepen.
De iconische flacon, gebeeldhouwd door Ennio Capasa, trekt de lijnen van de mannelijke figuur in een minimalisme van absolute elegantie.
Het glas is getint met een transparant diepblauwgroen dat de harmonie van alle elementen identificeert: een alchemistische magie die betovert en verleidt. Het is verfraaid met een zilveren "hot stamped" logo.
Een eenzaam landschap van ongerepte bossen, hout en vegetatie om de stilte te ervaren en de grootsheid van de natuur in perfecte harmonie te bewonderen.
Een sprankelende citrus-schittering van grapefruit ontmoet de energieke noten van bergamot, waardoor een uitbarsting van frisheid ontstaat die de zintuigen prikkelt.
Een delicate aromatische hint van jeneverbes, met zijn aantrekkelijke houtachtige nuances, kondigt het hart van dit levendige avontuur aan.
De natuur omarmt de mens op zoek naar zijn uniciteit. De omhullende noten van nootmuskaat vermengen zich met kostbare saffraan en onthullen een absolute innerlijke rijkdom.
Het mysterieuze kreupelhout verrast met zijn intrigerende vitaliteit. Diepe noten van styraxhars verstrengelen zich met het crèmige van sandelhout, de houtachtige accenten en natte nuances van patchouli en de sensualiteit van leer. De aardse kracht van vetiver herinnert aan diepe wortels: een voorouderlijk gevoel van vrijheid explodeert. De oosterse fougère geur voor mannen werd in 2021 uitgebracht.

Top : Grapefruit, Bergamot Akkoord, Balkan Jeneverbes
Hart : Nootmuskaat, Saffraan, Styrax
Basis : Sandelhout, Patchouli, Leer, Vetiver for life LMR
Meer informatie