Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne Invictus Platinum 100ml eau de parfum spray

Paco Rabanne Invictus Platinum 100ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 119,20

Speciale prijs: € 84,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 29%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Paco Rabanne Invictus Platinum 100ml eau de parfum spray

De toekomst is van de onverschrokkenen. Welkom bij het nieuwe hoofdstuk voor Invictus. Uit het bedwelmende spoor van de iconische power-geur ontstaat een nieuwe, gedurfde expressie. Een opvallende geur voor de nieuwste spelers: Invictus Platinum, een stap dichter bij grootsheid.

Platinum is groter, opvallender en intenser dan ooit - je kan de overwinning letterlijk ruiken. Een opbeurende geur voor strevers met epische dromen. Voor iedereen die het beste van zichzelf geeft. We willen niet te veel weggeven, maar het is Invictus op het Rabanneplein, extra verleidelijk en helemaal klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Invictus Platinum is de verrassende nieuwe Eau de Parfum van Paco Rabanne, geïnspireerd door sportlegendes die nooit opgaven en gecomponeerd door Domitille Michalon-Bertier, exclusief voor degenen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Met de focus (en het hart) puur op de winnaars van het dagelijks leven, heeft parfumeur Domitille een geur gecreëerd die doet denken aan durf, aan vloeibare energie. Het is een geur die de zintuigen prikkelt en je aanmoedigt om je grenzen te verkennen. Dit verkwikkende elixer, bedoeld als een verkwikkende grootsheid, begint met een explosie van elegante lavendel, waarvan de bloemen puurheid, gratie en toewijding vertegenwoordigen. Het prachtige paars van lavendel wordt ook geassocieerd met het kruinchakra, waar energie wordt geconcentreerd op een hoger doel.

Dan een intense, muntachtige frisheid die voor eer staat in de bloementaal. Naarmate de climax nadert, gaat een energieke noot van grapefruit met een rand van alsem (absint) over in de rijke, mannelijke noten van patchouli, die verankering en balans bieden, naast cipres, de boom die met zijn indrukwekkende hoogte de aarde met het universum verbindt, wat ons ertoe aanzet om na te denken over de diepere betekenis van het leven. Een houtachtige eindnoot is de perfecte afsluiter van deze complexe cocktail van kracht en vertrouwen. Voor de nieuwe Invictus-man.

Een aromatische, aardse en verslavende Eau de Parfum met zelfs een knipoog naar de originele Invictus (de held der helden), de nieuwe Platinum combineert een dichte mineraliteit met iets rokerigs, wat deze geurlijn een meer eigentijdse signatuur geeft dan in zijn eigen kracht staat. Natuurlijk is de geur vegan en bestaat uit ingrediënten van 90% natuurlijke oorsprong die afkomstig zijn van de aarde die ons ook ondersteunt en vormt.
Invictus Platinum van Paco Rabanne is een Houtachtige Aromatische geur voor mannen en werd in 2022 uitgebracht.

Top : Absint en Grapefruit;
Hart : Munt en Lavendel;
Basis : Cipres en Patchouli.
Meer informatie