Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Eau de Cartier

Eau de Cartier is voor hem én voor haar, royaal, met een authentieke geur, een unieke identiteit, gestructureerd en sensueel - bijna warm. Een overvloedige regen van sensaties, van de warmste naar de meest frisse.

In het najaar van 2013 werd de Eau de Cartier collectie uitgebreid met een opvolgster genaamd Eau de Cartier Zeste de Soleil, een frisse interpretatie van het origineel met exotische en tropische noten.

Eau de Cartier Vetiver Bleu is geïnspireerd door elegant vetiver. De parfumeurs vonden de perfecte balans tussen serieuze en zachtaardige emoties door subtiele aroma's en diepe, warme akkoorden van de wortel te kiezen, met de nadruk op kristallijne frisheid. Eau de Cartier Vétiver Bleu levert de sensatie van een ruwe frisheid.

In Eau de Cartier Eau de Parfum is de sensualiteit van een frisse amber noot aangevuld met een delicaat vleugje vanille. Eau de Cartier Eau de Parfum is een floraal hout-en muskusachtig parfum voor vrouwen en mannen en werd in 2016 gelanceerd.

Meer informatie
Eau de Cartier

1 artikel(en)

In onze ruime assortiment Eau de Cartier voor heren en dames vindt u het klassieke Eau de Cartier en diverse varianten van Eau de Cartier voor hem en haar. Laat u verleiden door het sensuele Eau de Cartier Essence d’Orange en het warme Eau de Cartier Concentree. Combineer de Eau de Cartier parfums met een van de huidverzorgingsproducten van Eau de Cartier voor een gevoel van luxe de hele dag door. Al onze Cartier parfums zijn voordelig geprijsd en natuurlijk altijd 100% origineel.