Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana K By Dolce & Gabbana 150ml eau de toilette spray

Dolce & Gabbana K By Dolce & Gabbana 150ml eau de toilette spray

Normale prijs: € 124,01

Speciale prijs: € 74,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 150 ml
Parfumtype Eau de toilette
Dolce & Gabbana K By Dolce & Gabbana 150ml eau de toilette spray

K by Dolce&Gabbana, de gloednieuwe exclusieve geur voor mannen die een nieuw tijdperk van mannelijkheid viert en de essentie van een man in zijn element vangt.
Hij is de koning van zijn dagelijks leven. Hij volgt zijn eigen weg en koestert zijn familie en geliefden boven alles. Moeiteloos charmant en niet bang om zijn vitaliteit te tonen, blijft hij trouw aan zijn roots, respecteert traditie en omarmt moderniteit.

K by Dolce&Gabbana viert een nieuw tijdperk van mannelijkheid

De geur opent met opwekkende citrussen die de zintuigen stimuleren: een energieke fusie van sprankelende bloedsinaasappel en geperste Siciliaanse citroen, getint met de frisse beet van jeneverbes.
Opgewarmd door amberachtige accenten van salie, vermengd met knapperige geranium en vitaliserende lavandin, worden deze noten ontstoken door een sensationele vonk van kruidige pimento-essence, een ingrediënt dat zelden wordt gebruikt in de parfumerie, dat een vleugje warmte toevoegt, het hart van de geur aansteekt en zijn mannelijke energie versterkt.
De geur ontvouwt zich vervolgens tot een basis van warm hout, sensueel cederhout versmelt met aardachtige vetiver, voordat hij zich overgeeft aan de zoete kruidigheid van patchouli. De geur reflecteert en versterkt het aangeboren charisma van een moderne koning, magnetisch en onmiskenbaar mannelijk. De houtachtige aromatische geur voor mannen werd in 2019 uitgebracht.

Top : Citrusvruchten, bloedsinaasappel, Siciliaanse citroen en jeneverbes.
Hart : Spaanse peper, salie, geranium, lavendel.
Basis : Cederhout, vetiver, patchoeli.
Meer informatie