Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Normale prijs: € 75,28

Speciale prijs: € 44,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 40%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 50 ml
Parfumtype Eau de parfum
Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense 50ml eau de parfum spray

Om het nieuwe hoofdstuk in het liefdesverhaal van het iconische paar te vieren, vernieuwde Dolce & Gabbana hun twee cult geuren: Light Blue and Light Blue pour Homme.
Meester parfumeurs Olivier Cresp en Alberto Morillas schreven met Light Blue Eau Intense een nieuw hoofdstuk van de Light Blue-saga. Deze twee geuren, Light Blue Eau Intense en Light Blue Eau Intense pour Homme zijn intenser dan ooit. Deze geuren vernieuwen de sensuele frisheid van Light Blue's unieke accenten, waardoor ze een diepere mediterraans blauwe tint krijgen.
Light Blue Pour Homme Intense - de essentie van mannelijke frisheid tegen de blauwe achtergrond van Capri.
Een gekoelde citruscocktail van verfrissende mandarijn en bevroren grapefruit geeft de topnoten een koele, elegante twist. Aromatische jeneverbes duikt in het hart van een zilt aquatisch akkoord, dat doet denken aan het heldere blauwe water van de Middellandse Zee. Een overvloed aan levendig, in musk verpakt, amberhout, verlengt de uitstraling en de blijvende kracht van deze mannelijke mix, waardoor het een krachtig spoor achterlaat dat de aangeboren sensualiteit van de Light Blue-man weerspiegelt. De houtachtige aquatische geur voor mannen werd in 2017 gelanceerd.

Top : grapefruit, mandarijn
Hart : aquatisch zeezout, jeneverbes
Basis : musk en amberhout.
Meer informatie