Suractif

U versterkt de jeugdige uitstraling van uw gezicht met de actieve bestanddelen van Lancaster Suractif. De serums en crèmes van deze revitaliserende productlijn verminderen rimpels en fijne lijntjes en verbeteren de soepelheid van de gezichtshuid. Aan Lancaster Suractif is het basisingrediënt melanine toegevoegd. Dit stimuleert de celvernieuwing en verhoogt de elasticiteit van het huidoppervlak. Bij ParfumCenter vindt u Lancaster Suractif voor verschillende gebieden van uw gezicht zoals nek, gezicht en de huid rond uw ogen.

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lancaster Suractif Comfort Lift

De ouder wordende huid heeft iets meer verzorging nodig. Met Lancaster Suractif Comfort Lift kunt u de vorming van kraaienpootjes en kleien wallen rond de ogen hiervan effectief bestrijden. De huid rond uw ogen wordt gelift en verstevigd, zodat uw gezichtscontouren gladder worden en meer nadruk krijgen. Bij ParfumCenter kunt u Lancaster Suractif Comfort Lift voordelig bestellen. Ook voor andere gezichtsverzorgingsproducten van Lancaster bent u bij onze webshop aan het juiste adres!

Lancaster Suractif online

Dankzij het uitgebreide assortiment van ParfumCenter vindt u gemakkelijk al uw producten van Lancaster Suractif online. Bekijk bijvoorbeeld eens onze scherp geprijsde drie- en vierdelige sets. Hiermee bestelt u direct alle ingrediënten voor een soepele en jonge gezichtshuid. Wilt u het effect van een goede gezichtsverzorging versterken? Dan bestelt u eenvoudig de producten van Lancaster Suractif online in onze webshop! Breng dan 2 tot 3 keer het Comfort Lift High serum aan of kies voor Lancaster Suractif Fill & Perfect. ParfumCenter zorgt voor een snelle levering!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.