Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Roland Garros Edition 100ml eau de parfum spray

Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc  Roland Garros Edition 100ml eau de parfum spray

Nieuw

Normale prijs: € 85,00

Speciale prijs: € 51,95

  • In voorraad

  • U bespaart 39%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 100 ml
Parfumtype Eau de parfum
Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc Roland Garros Edition 100ml eau de parfum spray

Lacoste viert 50 jaar nauwe samenwerking tussen het prestigieuze toernooi en de Lacoste krokodil en heeft een limited edition Roland-Garros-geur gecreëerd om het L.12.12-assortiment aan te vullen en te verbeteren.
Uiteraard is de geur geïnspireerd door de speelse maar beslissende heen-en-weer-bewegingen die zich hebben voorgedaan op de legendarische gravelbaan, in een explosieve en unieke mix van verfrissende noten.
Dit lichte, mannelijke elixer sluit geen compromissen op het gebied van frisheid en bevat de sprankelende citrustopnoot van L.12.12 Blanc, gecombineerd met een uniek "Clay Court"-akkoord, gecreëerd op basis van een sample van het beroemde Court Philippe-Chatrier.

Terwijl het Design van de fles nog steeds teruggrijpt naar de vorm van het beroemde witte Lacoste poloshirt, met zijn iconische geborduurde krokodil, bevatten de kleuren op de voorkant van de flacon, in een moderne grafische stijl, het legendarische oranje en groen van het Parijse toernooi. Op de ineengestrengelde R- en G-insignes verschijnt de handtekening van de legendarische speler , de handtekening die werd gegeven na het voltooien van een triomferende winnende set.

Topnoten: Vingerlimoen – Grapefruit Essence – Steranijs Essence
Hartnoten: Peterselieblad – Clary Sage Essence – Eucalyptus Essence
Basisnoten: Roland-Garros Clay Court Accord – Ceder – Vetiver Essence
Meer informatie