Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Bvlgari Aqva

Deze aquatische geur geeft energie en verfrissing met zijn mariene noten. Aqva Pour Homme werd in 2005 gelanceerd.

Aqva Amara, de opvolger van Aqva Pour Homme, is verrijkt met nobele ingrediënten, waardoor het luxueuzer is, met behoud van het kenmerkende aquatische en mediterrane karakter. Aqva Amara is een houtachtige aquatische herengeur en werd in 2014 gelanceerd. Meer informatie
Bvlgari Aqva

Bvlgari Aqva Marine

Het hart van Posidonia zeewier in combinatie met rozemarijn symboliseert het aangenaam verkoelende effect van water in Bvlgari Aqva Marine. Deze eau de toilette wordt gedragen door een subtiel zoete houtgeur van cederhout, die tevens de basis vormt. In de topnoot weerspiegelen grapefruit en neroli de bruisende energie van de oceaan. Behalve frisheid ruik je in alles de helderheid van een warme dag aan zee. Dat maakt Bvlgari een ideaal parfum voor zwoele zomerse dag.

Bvlgari Aqva Amara

Het aroma van krachtige olibanum wierrook geeft Bvlgari Aqva Amara een extra mannelijk karakter. Dit wordt echte kracht bijgezet met Indonesisch patchouliblad. De lichtzoete akkoorden van mandarijn zorgen aan de top voor een genuanceerd tegenwicht. Bvlgari Aqva Amara is verfrissend, masculien, maar staat ook symbool voor de zelfbeheerste man met persoonlijkheid. Bij ParfumCenter vindt u een complete Bvlgari geurencollectie met naast Bvlgari Aqva Amara ook het verwarmende Bvlgari Pour Homme Soir. In onze winkel bestel je voordelig en profiteer je van een snelle, verzekerde verzending.