Bvlgari Aqva

bulgari_4

Deze aquatische geur geeft energie en verfrissing met zijn mariene noten. Aqva Pour Homme werd in 2005 gelanceerd.

Aqva Amara, de opvolger van Aqva Pour Homme, is verrijkt met nobele ingrediënten, waardoor het luxueuzer is, met behoud van het kenmerkende aquatische en mediterrane karakter. Aqva Amara is een houtachtige aquatische herengeur en werd in 2014 gelanceerd.

bvlgari_aqva_pour_homme_parfumcenter_banner
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bvlgari Aqva Pour Homme parfum

Zoek je een parfum voor heren? Ontdek dan Bvlgari Aqva Pour Homme parfum bij ParfumCenter! De compositie begint met mandarijn, sinaasappel en petitgrain, waarna het overgaat in Santolina lavendel, katoen en Posidonia zeewier. In de basis ontdek je amber, noten van hout en salie. Naast het Bvlgari Aqva Pour Homme parfum vind je nog veel andere soorten Bvlgari Man parfum bij ParfumCenter. Profiteer van onze scherpe prijzen!

Bvlgari Aqva Pour Homme kopen

Wil je Bvlgari Aqva Pour Homme kopen of ander Bvlgari parfum? Dan ben je bij Parfumcenter aan het juiste adres! In ons assortiment vind je onder andere BLV Pour Homme, een elegante, muskusachtige geur, Man Extreme, voor extreme verleiding en Bvlgari Aqva met het frisse van de zee. Wij bieden je scherpe prijzen en producten van de beste merken in 100% originele verpakking. Bvlgari Aqva Pour Homme kopen doe je eenvoudig in onze webshop!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.