Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

CK Be

Calvin Klein is het eerste merk dat met succes unisex-geuren op de markt introduceerde en is sindsdien niet meer weg te denken. CK Be is een frisse eau de toilette met een energiek karakter.

Meer informatie
CK Be

De fruitige aroma’s zijn zorgvuldig opgebouwd met topnoten van bergamot, jeneverbes, mandarijn en lavendel. Kenmerkend is de basisnoot waarin duidelijk hinten van sandelhout zijn aan te treffen. Witte musk vormt de basis met een zweem van intieme sensualiteit. CK Be heeft een bijzonder aroma dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Toch is de geursensatie voor man en vrouw duidelijk verschillend, want op elke huid is het effect anders.

CK Be unisex

Zoekt u een subtiele eau de toilette die zijn geheim niet zomaar verraadt? Dan is CK Be unisex een echte aanrader! Frisse aroma’s gaan goed samen met zowel mannen- als vrouwenparfums. Houtachtige noten worden vaak als zeer mannelijk ervaren. Bij CK Be unisex is gekozen voor een basisnoot van Sandelhout. Deze geur is niet alleen mannelijk, maar past dankzij de enigszins zoete geur ook heel goed bij vrouwen. Calvin Klein is de pionier op het gebied van parfums voor man en vrouw. Naast CK Be unisex heeft Parfumcenter bijvoorbeeld  CK One in het assortiment, met een vergelijkbare subtiliteit.

CK Be 200ml

ParfumCenter heeft een ruim aanbod Eau de toilettes in originele verpakkingen met een stijlvolle, zwarte matglans. Met een CK Be 200ml kunt u geruime tijd toe. Dankzij de relatief grote verpakking bent u extra voordelig uit. CK Be verveelt nooit en is geschikt voor dagelijks gebruik. Wisselt u graag verschillende geuren met elkaar af? U houdt meer budget over voor andere luchtjes wanneer u in plaats van CK BE 200 ml kiest voor een inhoud van 50 of 100 ml. CK Free is bijvoorbeeld een typisch parfum voor de avontuurlijk ingestelde man. Alle parfums worden bij Parfumcenter in originele verpakking geleverd en de verzending is altijd verzekerd!