Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Diesel Only the Brave

Only The Brave introduceert een harmonie van oriëntaalse-houtachtige noten die een sterke indruk achterlaat. Het is voor zelfbewuste mannen die ervoor kiezen helden te zijn.

Only the Brave Tattoo is een sensuele houtachtige herengeur die opent met het frisse aroma van appel en zich vervolgens ontwikkelt naar een kruidig hart van salie en peper. De warme basis onthult een frisse en mysterieuze sensualiteit samengesteld rond een tabak-akkoord.

In de zomer van 2014 presenteerde Diesel Only The Brave Wild, gericht op een "wilde man" die "zijn primaire instincten gelooft." Deze man heeft de moed om zijn eigen pad te creëren en om de waarden waarin hij gelooft te verdedigen. Ben je dapper genoeg om wild te zijn?

Meer informatie
Only the Brave

17 artikel(en)

Diesel Only the Brave voor mannen is in onze webshop in vele formaten voordelig te koop. Bekijk naast het stoere Only the Brave ook eens het sensuele Diesel Only the Brave Tattoo voor mannen. De geuren van Only the Brave zitten in een originele flacon met een krachtige uitstraling. Combineer het eau de toilette met een van de deodorants voor een fris gevoel de hele dag lang. Al onze geuren van Diesel zijn gegarandeerd origineel en worden snel en verzekerd uit voorraad verzonden