Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Just Different

De naam van de geur zegt het al, deze parfum is voor de man die anders durft te zijn en inspiratie haalt uit alles wat hij op zijn pad tegenkomt. Hugo Boss Just Different is een geur voor de spontane, ondernemende man die vol energie is.

Meer informatie
Hugo Boss Just Different

Hugo Boss Just Different is een heerlijke geur met een combinatie van ijskoude muntblaadjes en warme aromatische noten. Deze bijzondere geur laat zich verrassen door een onverwachte combinatie van fresia met basilicum en koriander.  Hugo Boss Just Different is afgewerkt met warme, houtachtige tonen gecombineerd met een rijke mix aan patchouli, cashmeran en olibanum. 

Hugo Boss Just Different eau de toilette

Hugo Boss Just Different eau de toilette is in navolging van het klassieke Hugo parfum gelanceerd. Deze moderne uitwerking wordt omschreven als een geur waarbij energie en vriendelijkheid met elkaar worden gemengd. Dezelfde zelfverzekerdheid en creativiteit uitstralen als Jared Leto, het gezicht van de tv-commercial van Hugo Boss Just Different? Dat doet u zeker weten met de Hugo Boss Just Different eau de toilette. 

Hugo Boss Just Different 150 ml

Het grootste flesje in ons assortiment is de Hugo Boss Just Different 150 ml. Een grote uitvoering van uw favoriete geur hoeft niet duur te zijn, bij ParfumCenter vindt u de grootste flacons voor de scherpste prijzen! Kunt u geen genoeg krijgen van deze heerlijke geur? In ons assortiment vindt u ook Hugo Boss Just Different Deodorant, zowel als deodorant spray als deodorant stick verkrijgbaar.

Hugo Boss Just Different 100 ml

Wat is er nu leuker om een Hugo Boss product te geven en/of te ontvangen? Precies. Met de Hugo Boss Just Different 100 ml weet u zeker dat u een prachtig geschenk in handen heeft. Niet alleen geeft u een heerlijke geur weg, de verpakking van het parfum draagt ook zeker zijn steentje bij aan een bijzonder cadeau! Deze zwarte, flacon beschikt over een mooi, afgewerkte dop dat het geheel een creatief tintje geeft. Wanneer u één van onze Hugo Boss producten aanschaft, krijgt u de parfums in de originele verpakking thuisgestuurd!