Givenchy heren

Givenchy heren

Givenchy - elegantie uit het hart. Parfums Givenchy, opgericht in 1957, is gebaseerd op een legendarisch verhaal: de samenkomst van Hubert de Givenchy en Audrey Hepburn. Samen ontwikkelden zij de "Givenchy stijl", een mix van Franse elegantie en Hollywood-Glamour. Sindsdien lukt het de producten op het gebied van parfum, de meest geheime gevoelens van hun tijdperk uit te drukken. Givenchy staat voor aristocratische elegantie, aantrekkelijke schoonheid, creatieve vrijheid en luxe, die je jezelf gunt.

Givenchy's parfumlijn voor mannen begon met Monsieur de Givenchy uit 1959. Aanvullende geuren volgden, Givenchy Gentleman in 1975, Xeryus uit 1980, en Pi in de jaren 90. Givenchy Pour Homme Blue Label is een "ontspannen" versie van Givenchy pour Homme

Meer informatie

35 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

35 artikel(en)

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Al onze Givenchy heren parfums zijn origineel en van de beste kwaliteit voor een verleidelijke geur de hele dag door. Naast de heerlijke eau de toilettes van Givenchy koopt u in onze webshop ook de fijnste verzorgingsproducten van Givenchy. Bekijk in een paar klikken alle producten van Givenchy voor heren online en bestel eenvoudig en voordelig.