Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Yves Saint Laurent L'Homme

In 2006 wordt de basis gelegd voor een prachtige lijn Yves Saint Laurent L’Homme parfums. Het eerste L’Homme eau de toilette heeft een elegant en modern karakter. Het is fris en houtachtig en heeft een kruidig element waardoor het ook als sensueel kan worden ervaren. Het dragen van elk L’Homme parfum onderstreept het charismatische karakter van elke man. Vind uw favoriete Yves Saint Laurent L’Homme parfum in het uitgebreide assortiment van ParfumCenter. Bestel deze snel en voordelig!

Meer informatie
L'Homme

Yves Saint Laurent L'Homme Intense

Zoals de naam al zegt is Yves Saint Laurent L’Homme Intense krachtiger dan zijn voorganger. Er zitten mannelijke en ruwe randjes aan door de zwarte peper, houtachtige noten en amber. Deze worden gecombineerd met de elegantie van bergamot en oranjebloesem waardoor een perfecte harmonie ontstaat. Met Yves Saint Laurent Intense wordt u geïntrigeerd en roept het sterke en bijna sensuele gevoelens op. Dit maakt het een parfum die zeer geschikt is voor de avonden.

Yves Saint Laurent L'Homme 100 ml

U kunt intens lang genieten met een Yves Saint Laurent L’Homme parfum van 100 ml. Met het dragen van deze geuren voelt u zich op en top man en kunt u elke dag weer genieten van heerlijke geurnoten. De scherpe prijzen van ParfumCenter maken van de beleving een dubbel groot feest! Bestel daarom uw Yves Saint Laurent L’Homme parfum in 100 ml fles samen met een heerlijk ander Yves Saint Laurent parfum.

Yves Saint Laurent L'Homme eau de toilette

De allereerste geur van Yves Saint Laurent L’Homme is een eau de toilette die fris en sprankelend opent. Het is een intens mannelijke geur met magnetische energie. Voor de man die ervoor kiest om vrij te zijn hebben wij het Yves saint Laurent L’homme Libre eau de toilette in ons assortiment. Deze geur is ontwikkeld voor de man die niet schroomt om zijn passie te tonen. Niet alleen Yves Saint Laurent heren parfums, maar ook de lekkerste geuren voor vrouwen vindt u zeer aantrekkelijk geprijsd in ons brede aanbod.

Yves Saint Laurent L'Homme kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe parfum en wil je Yves Saint Laurent L’Homme kopen? Dan ben je bij ParfumCenter aan het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan producten van Yves Saint Laurent. Daarnaast hanteren wij lage prijzen, zodat je voordelig jouw Yves Saint Laurent L’Homme kunt kopen! Wij leveren direct uit voorraad voor een snelle levering. Zo kun je meteen genieten van je nieuwe producten!