Tommy parfum

Net als het logo van Tommy Hilfiger stralen alle Tommy parfum flacons kracht uit in hun eenvoud. Het design is strak en minimalistisch wat goed aansluit bij het zelfbewuste karakter van de dragers van het parfum. De Amerikaanse vlag is een belangrijke inspiratiebron voor het design. Amerika is het land van onbegrensde mogelijkheden. Wanneer u kiest voor een Tommy parfum is alles mogelijk. ParfumCenter maakt dit nog eens extra aantrekkelijk door zijn scherpe prijzen!

Meer informatie

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tommy parfum men

Sinds 1995 worden allemaal heerlijke Amerikaanse ingrediënten samengevoegd in het Tommy parfum men. De basis vormt zich door de houtachtige noten van rood ahornhout uit Vermont. Het hart wordt gevuld met de Texas gele roos. Aan kop staan onder anderen de grapefruit uit Florida en de Cape Cod cranberry. Met het Tommy parfum wordt de essentie van de klassieke, coole Amerikaanse stijl gepakt en krijgt deze een frisse en preppy twist. Als zelfverzekerde, stijlvolle man bent u ongetwijfeld bekend met deze geur. Zo niet, wacht niet langer met het bestellen van uw eigen Tommy parfum men.

Tommy parfum 100 ml

Dagelijks uw favoriete geur gebruiken kan probleemloos met een flesje Tommy parfum van 100 ml. Luxe en comfort zijn belangrijke kenmerken voor alle producten van Tommy Hilfiger. Dit comfort valt zeker op wanneer u hier elke dag gebruik van maakt. Het Tommy parfum van 100 ml is uitstekend geschikt om cadeau te doen. Het spreekt vele mannen aan en is daarom gegarandeerd een hit als gift. Wilt u eens een ander Tommy Hilfiger parfum proberen of cadeau doen? Wij hebben een ruim assortiment originele geuren.

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.