L'Homme

Versace L'Homme is complex en warm met een houtachtige noot. Het is een frisse, actieve en mannelijke geur voor de moderne man. L'Homme eau de toilette is een leerachtige herengeur, deze klassieker van Versace is in 1986 gemaakt.
Meer informatie

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Prada L'Homme Intense

Het doel van Prada L'Homme Intense is om de veelzijdigheid van de Prada man te benadrukken. Vanwege de intensieve composities wordt dit statement nog meer verstevigd. Noten van leer en tonkabonen zetten de iris, amber en patchouli accenten nog meer kracht bij. Het zijn ook deze ingrediënten die Prada L'Homme Intense een oosters karakter geven. Zoekt u een Prada parfum voor heren dat uw liefde voor de watersport benadrukt? Wellicht dat het Prada Luna Rossa u kan overwinnen.

Prada L'Homme L'Eau

Met de toevoeging van gember verkent Prada L'Homme L'Eau een geheel nieuwe frisheid. Sensualiteit krijgt hiermee een identiteit die past bij de man die zich bewust is van alle schoonheid in de wereld. Amber speelt natuurlijk een mooie rol in het hart van Prada L'Homme L'Eau, maar in Prada Amber Pour Homme wordt dit in de spotlight gezet. Bekijk het uitgebreide assortiment Prada parfum bij ParfumCenter en laat u meenemen met de overheerlijke geurnuances.

Prada L'Homme parfum

Samen met het Prada parfum voor dames, La Femme, werd het Prada L'Homme parfum op de markt gebracht. Dit geurige duo belooft veel en weet dit ook zeker waar te maken. Klassieke ingrediënten worden gemengd met een hedendaags accent. Prada L'Homme is een parfum voor heren die de mannelijke tradities confronteert met vrouwelijke geurnoten. Laat uzelf uitdagen en bestel uw favoriete geur voordelig bij ParfumCenter!

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.