Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Armani Acqua di Gio Homme Profumo 75ml parfum spray

Armani Acqua di Gio Homme Profumo 75ml parfum spray

Normale prijs: € 114,20

Speciale prijs: € 89,95

  • Niet in voorraad

  • U bespaart 21%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 75 ml
Parfumtype Parfum
Armani Acqua di Gio Homme Profumo 75ml parfum spray

In 1996 presenteerde Armani de populaire aquatische herengeur Acqua di Gio eau de toilette. Bijna 20 jaar later, in 2015, is er een nieuwe versie gelanceerd; Acqua di Gio Profumo eau de parfum, elegant, luchtig en diep.
Acqua di Gio Profumo eau de parfum is de diepte en intensiteit van de Middellandse Zee. Het is verfijnd en intens mannelijk, een ode aan de frisheid wanneer de golven de rotsen ontmoeten. Acqua di Gio Profumo eau de parfum combineert minerale marine noten met de intensiteit van wierook en de verleidelijkheid van patchouli. Acqua di Gio Profumo eau de parfum wekt de zintuigen omdat het verlangens weerspiegelt, elegant en gepassioneerd. Het creëert eenvoud uit complexiteit. Acqua di Gio Profumo eau de parfum vindt harmonie in het contrast van warm en koud, frisheid en ondoorschijnendheid, de zwartste steen en het kristallijne blauw van de zee.
Acqua di Gio Profumo eau de parfum opent met een fris aquatisch akkoord en bergamot. Zijn hart vangt aromatische noten van geranium, salie en rozemarijn, gelegd op de basis van patchouli en wierook. Acqua di Gio Profumo eau de parfum is een aquatische, aromatische, houtachtige en kruidige herengeur die, zoals de oorspronkelijke geur, door Alberto Morillas is ondertekend.

Top : Bergamot, Zee noten
Hart : Geranium, Rozemarijn, Salie
Basis : Patchouli, Wierook
Meer informatie