Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Cartier Roadster

De geur van succes is de grote inspiratiebron van Cartier Roadster. De naam van deze subtiele eau de toilette is niet voor niets afgeleid van de gelijknamige chique horlogeserie. Dit moderne fougère parfum heeft een tijdloos karakter en straalt wijsheid, kracht en intelligentie uit. Cartier Roadster is samengesteld uit krachtige houtaroma’s en subtiele mosgeuren. Het kruidige hart van rozemarijn en salie in combinatie met verfrissende citrusnoten is krachtig en een tikkeltje excentriek. Bekijk direct deze heerlijke geur en bestel voordelig online bij ParfumCenter.

Meer informatie
Roadster

Cartier Roadster Sport

Elk aroma van de Cartier Roadster Sport serie ademt onafhankelijkheid en avontuur. Dit ruikt u niet alleen, maar ziet u ook terug in het bijna aerodynamische design van de flacon. De topnoot getuigt van lef, want naast Afrikaanse oranjebloesem en bergamot is hierin de verfrissende zoetheid van mandarijn te herkennen. Zo maakt u een statement waaruit u uw krachtige persoonlijkheid laat spreken. Ook andere zelfbewuste geuren zoals Cartier Declaration vindt u terug in het ruime assortiment van ParfumCenter.

Cartier Roadster eau de toilette

Draagt u het liefst dagelijks hetzelfde luchtje of houdt u meer van afwisseling? Met een Cartier Roadster eau de toilette bent u hoe dan ook voordelig uit. De flacons van 100 ml zijn uitstekend voor dagelijks gebruik, maar ook een flacon van 50ml is bij ParfumCenter altijd scherp geprijsd. Als u bestelt in onze online parfumerie wordt uw Cartier Roadster eau de toilette snel thuisbezorgd in de originele design verpakking. U bestelt veilig, want wij zorgen voor een verzekerde verzending!

Cartier Roadster prijs

De zelfbewuste man heeft met de aroma’s van Cartier Roadster altijd prijs, zoals het hoort bij de klassieke parfums en eau de toilettes van Cartier heren. In het ruime assortiment van ParfumCenter vindt u gemakkelijk de geur die het beste aansluit bij uw persoonlijkheid. Net als bij Cartier Roadster is hierbij de prijs laag en aantrekkelijk. Laat uw voordeel niet liggen en bestel niet alleen uw parfums, maar ook uw favoriete deodorant voordelig online bij ParfumCenter!