Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Paco Rabanne pour Homme

Keert u in gedachten nog vaak terug naar uw vakantie aan de Middellandse zee? Paco Rabanne Pour Homme ademt het mediterrane gevoel van vrijheid! Deze sensuele geur hoort bij de aromatische fougère familie en is de eerste herengeur zonder citrusnoten. Het parfum opent met lavendel, rozemarijn, muskaatsalie en palissander en wordt gevolgd door het florale en kruidige hart. Deze bestaat uit een mengsel van geranium, tonkabonen en lavendel. Vervolgens wordt Paco Rabanne pour Homme afgesloten met een harmonieuze basis van hout, amber en musk geproduceerd door een subtiele combinatie van mastiek, cistus, eikenmos, honing-tabak en musk.

Meer informatie
pour Homme

Paco Rabanne pour Homme eau de toilette

De vernieuwende geur Paco Rabanne pour Homme eau de toilette werd in 1973 gelanceerd en is uitgegroeid tot een legendarische herengeur die de essentie van ultieme mannelijkheid weerspiegelt. Bent u op zoek naar een Paco Rabanne parfum voor uzelf of als cadeau? ParfumCenter heeft ook nog de volgende lijnen voor u:

In ons assortiment vindt u altijd topgeuren zoals Paco Rabanne pour Homme eau de toilette in originele verpakking voor de scherpste prijzen!

Paco Rabanne pour Homme aftershave

Voor de ultieme geurbeleving en verzorging combineert u het Paco Rabanne parfum voor heren van Paco Rabanne pour Homme met de aftershave. Na het scheren kalmeert en beschermt de aftershave uw huid en samen met het parfum wordt een overheerlijke gelaagdheid aan geurnoten verspreid. Wanneer u uw favoriete geur samen met de Paco Rabanne pour Homme aftershave bij ons bestelt, krijgt u deze snel thuisbezorgd! Bent u op zoek naar een ander parfum voor heren of misschien een Paco Rabanne dames parfum? Bij ParfumCenter vindt u altijd de beste deal!