Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Versace Eros

Zinnenprikkelende passie is wat de parfums van Versace Eros beloven. In de Griekse mythologie werd ongrijpbare aantrekkingskracht verklaard door de pijlen van Eros. Eros was de god van de vurige liefde en van schoonheidsverlangen. Deze geuren zijn voor de zelfverzekerde man die van spanning en avontuur houdt. De verschillende aroma’s vullen elkaar uitstekend aan en versterken elkaar op een briljante manier, waardoor u met een keuze voor Versace Eros altijd goed zit!

Meer informatie
Eros

19 artikel(en)

Versace Eros Flame

Rood is natuurlijk de kleur van passie en liefde. Versace Eros Flame is een recente toevoeging in de serie van Eros parfums. Het is dan ook een moderne geur voor de vurige man die zichzelf durft te tonen. Het parfum opent met een spannende combinatie van citrusnoten, zwarte peper en wilde rozemarijn. In het hart versterken de aroma’s van cederhout en rozenakkoorden elkaar. De verleidelijke nuances van tonkaboon en vanille vormen een basis die lang op de huid blijft hangen. Ook Versace Pour Homme is een stoer, elegant parfum voor de man van deze tijd. Bij ParfumCenter kunt u Versace Eros Flame en andere geuren makkelijk en voordelig bestellen.

Versace Eros pour Homme

Laat de passie vrij met Versace Eros pour Homme! Dit is een frisse, houtachtige en licht oriëntaalse herengeur. Een opening van munt, groene appel en citroen levert een jeugdige uitbundigheid. Het hart bestaat uit sensuele aroma’s van Tonkaboon en ambroxan. Elementen als cederhout en eikenmos vormen een robuuste basis. Zo is Versace Eros pour Homme een krachtig parfum voor de man met passie. Een cadeautip om een vrouw met passie blij te verrassen: kijkt u eens in ons ruime aanbod Versace dames parfums.

Versace Eros eau de toilette

Met Versace Eros eau de toilette wordt op opwindende wijze viriele kracht en sensualiteit gecombineerd. Dit is het parfum voor heren die met hartstocht het avontuur durven aan te gaan. De aromatische fougère geur is in 2012 gecreëerd door Aurelien Guichard van Givaudan. Versace Eros eau de toilette wordt snel geleverd in de originele blauwe flacon. U vindt bij ParfumCenter bovendien een ruim aanbod Versace heren parfums. Wat dacht u bijvoorbeeld van Versace Man Eau Fraiche, een parfum voor de charismatische man, die die elegant en verleidelijk in door het leven gaat.