Penhaligon's heren

Penhaligon begrijpt de emotionele kracht van geur. Het kan herinneringen ontgrendelen en deuren openen; het kan ons laten stoppen op ons pad, ergens verloren in een moment in de tijd. Herinneringen veroorzaakt door een vleugje iris, een gefluister van kruidnagel, een uitbarsting van sappige nectarine, een spoor van rokerige wierook, een romig likje vanille.
Parfums voor hem en haar zijn de finishing touch aan verstandig gekozen dag- of avondkleding, en Penhaligon's collectie bevat vele historische en dappere nieuwe geuren. De enige overweging is, hoe wil je jezelf uitdrukken?

Penhaligon_Parfumcenter
Meer informatie
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Penhaligon heeft een lange en rijke geschiedenis in de wereld van de Britse parfumerie die teruggaat tot 1870, toen William Penhaligon van Cornwall naar Londen verhuisde en begon met het creëren van fijne parfums voor veeleisende heren.
Penhaligon's geurige avontuur begon in het Victoriaanse tijdperk van decadentie en brengt ze in de toekomst, waar Penhaligon ernaar streeft om originele geuren voor de veeleisende excentriekelingen van tegenwoordig te creëren. Echte moderne dandy's en gewaagde vrouwen die trots zijn om hun eigen weg te gaan...

Copyright © 2024 ParfumCenter.nl. All rights reserved.