Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Kenzo Homme Set 110ml eau de toilette spray + 2x 75ml Showergel

Kenzo Homme Set  110ml eau de toilette spray + 2x 75ml Showergel

Normale prijs: € 100,65

Speciale prijs: € 66,50

  • In voorraad

  • U bespaart 34%

Eigenschappen

Merk
Inhoud 110 ml
Parfumtype Eau de toilette, Showergel, Geschenksets
Kenzo Homme Set 110ml eau de toilette spray + 2x 75ml Showergel

De iconische geur Kenzo Pour Homme uit 1991 werd door Christian Mathieu gecomponeerd. Vorig jaar besloot het merk om een moderne erfgenaam te lanceren die het DNA van het origineel bezit en zijn houtachtige en zeearoma's viert. Kenzo Homme Eau de Toilette Intense (2021) is door de getalenteerde parfumeur Quentin Bisch gecreëerd, die met zeearoma's, kruiden, vijgenpulp, vijgenboomnoten en crèmige, gladde houtsoorten speelde.

In januari 2022 presenteerde Kenzo de nieuwste versie voor de KENZO HOMME COLLECTIE, die "de frisheid van zoutnevel biedt die zich vermengt met een groene en houtachtige adem: dennen en sandelhout, als een wandeling langs de zee langs een met bomen omzoomd pad. Een verkwikkend spoor dat de huid streelt en verfrist als een echte gejodeerde adem."
Het molecuul Calypsone opent de compositie met zijn mariene, waterige en licht fruitige geur, gecombineerd met kruidige nootmuskaat. Het hart blijft trouw aan Kenzo Pour Homme en viert het dennenakkoord vermengd met patchouli, terwijl de basis zorgt voor een houtachtig bed van cederhout en sandelhout.
"De nieuwe diepgroene KENZO HOMME Eau de Toilette-flacon is een ode aan de poëzie. De vorm, die de kracht en flexibiliteit van bamboe weerspiegelt, is verticaal uitgedacht. De afgeschuinde dop doet denken aan een katana-snit, een samoeraizwaard. Omdat KENZO PARFUMS toegewijd is aan een mooiere wereld, bevat de KENZO HOMME Eau de Toilette-flacon 15% gerecycled glas en vermindert het glasgewicht met 23% om 10 ml extra geur te bevatten. Kenzo Homme editie 2022 is een aquatische houtachtige geur voor mannen.

Topnoten: Calypsone, nootmuskaat
Hartnoten: dennen, patchouli
Basisnoten: cederhout, sandelhout
Meer informatie