Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Veel afhaallocaties zijn gesloten (primera, bruna etc) kies voor aflevering aan huis, of voor een afhaalpunt in een supermarkt. 

Kenzo parfum heren

In de drukke stad eist de natuur weer haar plek op. Als geen ander weet een Kenzo parfum voor heren de natuurlijke eenvoud te vertalen naar de moderne metropool, waarin de man zelfverzekerd zijn eigen wegen gaat. Elke geurcreatie van dit eigentijdse modemerk bruist van de energie, niet alleen door de geur maar ook dankzij het strakke design van de unieke flacon. Bij ParfumCenter kunt u het Kenzo Parfum voor heren zeer voordelig in de originele verpakking online bestellen!

Meer informatie
Kenzo heren

18 artikel(en)

Kenzo parfum heren 100 ml

Bent u van plan uw favoriete geur dagelijks te dragen? Dan bent u met een Kenzo Parfum voor heren in een 100 ml flacon zeer voordelig uit. Het enige verschil met de verpakking van 30 ml en 50 ml is de grootte. Daardoor krijgt u meer inhoud voor een relatief lagere prijs. ParfumCenter heeft diverse geurcreaties van het Kenzo heren parfum in een voordelige 100 ml verpakking. Onder andere de parfums van Kenzo Jungle Pour Homme en Kenzo Power zijn in dit formaat verkrijgbaar.

Kenzo parfum heren kopen

Als u van een uitgebreide keuze houdt, is ParfumCenter hét adres om uw Kenzo parfum voor heren te kopen. Door ons ruime aanbod kunt u gemakkelijk variëren met uw dagelijkse geurkeuze, bijvoorbeeld door te kiezen voor diverse flacons in 30 of 50 ml formaat. Voor elke dag en ieder uur van de dag kunt u bij ons een geschikt Kenzo parfum voor heren kopen. Op onze site geven wij een uitgebreide omschrijving van de diverse geuren. Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling!