Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Vanaf heden gratis verzending vanaf € 75,- (Voorheen € 100,-) 

L'Eau Kenzo Homme

Zoekt u een verkwikkend en verfrissend eau de toilette voor na uw scheerbeurt? L'Eau Kenzo Homme is een parfumcollectie met een heerlijk frisse aquatische geur, verpakt in een bijzondere flacon die doet denken aan de golven van de zee. 

Meer informatie
L'Eau Kenzo Homme

De eerste eau de toilettes van Kenzo l’Eau Par werden in 1999 gelanceerd door Olivier Cresp. In de jaren erna is de collectie uitgegroeid tot een heel eigen, bijzondere serie, genaamd L'Eau Kenzo

L'Eau Kenzo Homme

Met de frisse citroengeur van L'Eau Kenzo Homme eindigt uw scheerbeurt in een gevoel van verkwikking. Deze populaire eau de toilette van de Kenzo l’Eau collectie is samengesteld uit de Yuzu, een kleine Japanse citroen, vermengd met lotusblad en groene paprika’s. Deze combinatie van ingrediënten geeft het parfum zijn spontane, frisse karakter. L'Eau Kenzo Homme is aanbevolen voor dagelijks gebruik, overdag en in de avond.

Kenzo l’Eau 2 Pour Homme

Zomer, zee, zon, dat is het gevoel dat het frisse Kenzo l’Eau 2 Pour Homme oproept. Het aroma van dit eau de toilette is houtachtig vermengd met de frisse geur van citroen. Kenzo l’Eau 2 Pour Homme is een bijzonder eau de toilette waar u zeker de aandacht mee trekt! Dit eau de toilette is verkrijgbaar in flacons van 30 ml en 100 ml.

L'Eau Kenzo Homme 100 ml

Wilt u Kenzo l'Eau Par 100 ml kopen of een andere hoeveelheid? De eau de toilettes van Kenzo zijn makkelijk en voordelig online te bestellen bij ParfumCenter! Wilt u ook uw partner verrassen met een parfum? Bekijk dan eens de  vrouwelijke tegenhanger: L'Eau Kenzo Femme! Alle parfums worden stevig verpakt en thuisbezorgd. U kunt veilig betalen, zowel met creditcard als met Paypal en iDeal.