Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Bottled Night

Hugo Boss Bottled Night is de zwaardere variant op de Boss Bottled en Hugo Boss Bottled Sport serie. Sluit uw dag in stijl af met deze onweerstaanbare geur die speciaal ontwikkeld is voor een avondje uit! 

Meer informatie
Hugo Boss Bottled Night

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

32 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Deze geur geeft mannen een zelfverzekerde en succesvolle uitstraling dat hen maakt tot grote verleiders van de nacht. Aan de uitstraling van de flacon van Hugo Boss Bottled Night is ook gedacht, met een kleurverloop van nachtblauw tot diepzwart staat de flacon symbool voor de mysterieuze sfeer van de nacht.

Hugo Boss Bottled Night 100 ml

De Hugo Boss Bottled Night 100 ml is een uitstekende parfum voor de ambitieuze man die zijn doelen realiseert. Deze aromatische geur is een typische mannengeur met sensuele muskusnoten in combinatie met lavendel en berk aroma’s. De Hugo Boss Bottled Night 100 ml is de grootste eau de toilette die u in ons assortiment aantreft. Met deze flacon heeft u een origineel Hugo Boss parfum, die tevens ook in de originele verpakking wordt verstuurd, tegen een scherpe prijs!

Hugo Boss Bottled Night 50 ml

Bent u op zoek naar een geschikt cadeau? Kies dan voor de Hugo Boss Bottled Night 50 ml! Met deze verleidelijke flacon en de heerlijke, aromatische geur die het bevat, heeft u een bijzonder cadeau in handen. Daarnaast kunt u deze kleinere flacon ook erg leuk cadeau doen door een combinatie te maken met bijbehorende deodorant spray. Voor een compleet geschenk kunt u er ook nog voor kiezen om naast de Hugo Boss Bottled Night 50 ml een heerlijke douchegel aan toe te voegen. Bij ParfumCenter kunt u niet alleen terecht voor fijne geuren, maar vind u ook leuke opties voor geschenken! Heeft u nog vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!