Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Red

Voor de man die graag op avontuur gaat is Hugo Boss Red op het lijf het geschreven. Dit unieke parfum heeft een geheimzinnige compositie waarbij de grens tussen warme en koele aroma’s volledig vervaagt. Zwoele oriëntaalse noten in de basis vloeien haast onmerkbaar over in een fris hart van ananas en een pittige topnoot van peper. Hugo Boss Red is de raadselachtige geur van het mannelijke oerinstinct: ongrijpbaar en tegelijk heel tastbaar.

Meer informatie
Red

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hugo Boss Red man

Bij ParfumCenter bestelt uw Hugo Boss Red voor de man voordelig in de originele designflacon. Deze volgt in het ontwerp de grilligheid van de avontuurlijke man. De buitenzijde reageert op uw lichaamswarmte door van kleurintensiteit te veranderen. Dit zorgt voor uw hoogsteigen vingerafdruk, alsof uw karakter nog nagloeit als u uw badkamer verlaat. Hugo Boss Red voor de man is een dynamisch Hugo Boss heren parfum met een al even mysterieuze tegenhanger: Hugo Boss Just Different, in een zwarte designflacon met uitdagende rode letters!

Hugo Boss Red eau de toilette

Voor de man met gevoel voor stijl is elk detail belangrijk. Om die reden kunt u het Hugo Boss Red eau de toilette bij ParfumCenter bestellen met een bijpassende douchegel en deodorant spray. Daarmee maakt u de intense geursensatie compleet. In onze webshop vindt u daarnaast ook speciale zomerse series zoals Hugo Boss Orange Man die aangenaam verfrissend en een tikkeltje sensueel zijn. In combinatie met Hugo Boss Red eau de toilette beschikt u over een uitgebreid arsenaal Hugo Boss parfum voor elke gelegenheid.

Hugo Boss Red kopen

Wilt u voor een scherpe prijs Hugo Boss Red kopen? Dan zit u altijd goed met ParfumCenter. Zo bestelt u extra voordelig deze exclusieve geur in een grote 200 ml flacon. Deze heeft hetzelfde design als de kleinere flacon, maar dan met meer inhoud. Als u besluit om Hugo Boss Red te kopen, kiest u voor een grensverleggende geur voor een grensverleggende prijs. Zo houdt u nog wat over om uw vriendin een Hugo Boss dames parfum cadeau te doen. Ook voor stijlvolle geschenksets bent u bij ons aan het juiste adres!