Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Thierry Mugler Cologne

Alberto Morillas was zijn tijd ver vooruit en creëerde in 2001 voor Thierry Mugler al het unisex parfum Cologne. Dit parfum met traditionele citrusnoten van petitgrain en bergamot is een heerlijk frisse geur die perfect is voor iedereen die op zoek is naar nieuwe geurimpressies. In Thierry Mugler Cologne zitten mysterieuze aroma’s die als het ware versmelten met de huid. De delicate alchemie van behaaglijke en sensuele noten blijven de hele dag aanhouden. Hierdoor worden de zintuigen en sensualiteit optimaal gestimuleerd.

Meer informatie
Cologne

1 artikel(en)

Thierry Mugler Cologne eau de toilette

Bij ParfumCenter vind u het Thierry Mugler Cologne eau de toilette zeer scherp geprijsd. Naast de oorspronkelijke geur zijn er nog vijf verschillende uitvoeringen. Hiermee kunt u mixen, spelen en zelf creëren. Met de uitbreiding van de vijf nieuwe Thierry Mugler Cologne eau de toilette geuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard zijn ook deze varianten van de Cologne collectie voordelig verkrijgbaar en zowel als Thierry Mugler dames en heren parfum te gebruiken.

Thierry Mugler Cologne parfum

Wees vrij en uzelf met het Thierry Mugler Cologne parfum. Alle geuren in deze collectie hebben als doel om u een onvergetelijke ”out of this world” ervaring te bieden. Eigenlijk is dit meer dan een parfumcollectie wat ParfumCenter betreft. Het is een strijdkreet voor popliefhebbers, trendsetters, plezierzoekers en risiconemers. Draag een Thierry Mugler Cologne parfum en de iconische erfenis van Mugler zal voelbaar zijn! Al zijn de Thierry Mugler parfums A-Men en Alien Man op hun geheel eigen wijze onweerstaanbaar...