Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior Homme

Een zeldzaam herenparfum met een zeer precieze en uitgekiende formule, dat is Dior Homme! Deze geur combineert eeuwenoude tradities met moderne trends, door de mengeling van poederachtige, florale geuren en een krachtige basis van houtachtige invloeden. De zuivere kwaliteit van de ingrediënten van Dior Homme hebben een uniek effect op de huid. Dior Homme, een soepele en intense geur ontwikkeld door François Demachy. Een ware klassieker voor de nieuwe generatie!

Meer informatie
Dior Homme

Dior Homme parfum 100ml

Wilt u Dior Homme parfum bestellen, voor uzelf of om cadeau te doen? Bij ParfumCenter kunt u heel voordelig een Dior Homme parfum in 100ml flacon kopen! Verder heeft u ook de keuze uit verpakkingen van 50 en 150ml. U vindt dezelfde variatie bij onze andere series Dior parfum voor heren zoals Dior Fahrenheit en Dior Sauvage. Zoekt u een eau de toilette met een frisse, houtachtige geur met een kruidig accent? Dan is Dior Homme Sport u op het lijf geschreven. Naast Dior Homme parfum in 100 ml uitvoering heeft u in onze webshop dus volop keuze!

Dior Homme Intense

De sensuele aroma’s van Dior Homme Intense passen perfect bij de avond. Hierbij zorgen muskusachtige accenten en virginia ceder voor meer diepgang. De verrassende topnoot van Lavendel is de kers op de taart van dit ultra mannelijke Dior parfum. Dior Homme Intense heeft een stijlvolle flacon waarin donkere tinten de boventoon voeren. Heel toepasselijk voor een geursensatie die gecreëerd is om te verleiden. Zoekt u daarnaast nog een Dior parfum voor dames om cadeau te doen? Ook dan zit u goed in onze webshop!

Dior Homme parfum prijs

Bij ParfumCenter vindt u een Dior Homme parfum voor de scherpste prijs online! Dit geldt ook voor andere klassiekers van hetzelfde merk zoals Dior Eau Sauvage en Dune pour Homme. Onze parfums worden geleverd in de originele flacon en verzekerd uit voorraad verzonden. In onze webshop is Dior Homme parfum verkrijgbaar voor een zachte prijs en u profiteert daarnaast van een snelle levering. Ook voor aantrekkelijk geprijsde parfums van andere elegante merken zit u bij ons goed!