Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Orange Man

Na het succes van de Hugo Boss Orange voor vrouwen was het tijd voor de mannelijke tegenhanger van deze succesvolle parfum. Hugo Boss Orange Man straalt net als de vrouwelijke geur, zomerse spontaniteit en optimisme uit en beschikt over een warme en uitnodigende geur. 

Meer informatie
Hugo Boss Orange Man

Het speciale aan de mannelijke variant is het houtachtige karakter dat Hugo Boss Orange Man kent. De aanwezigheid van bubingahout domineert de gehele compositie van het parfum en wordt gecombineerd met akkoorden zoals vanille, verse appeltjes en wierook.

Hugo Boss Orange Man eau de toilette

Hugo Boss Orange Man eau de toilette is een heerlijke zomerse geur, dat ten alle tijden gedragen kan worden. De Hugo Boss Orange Man herkent zichzelf in de volgende eigenschappen: vrij en optimistisch, spontaan en gepassioneerd, casual en relaxed.

In het assortiment van ParfumCenter vindt u Hugo Boss Orange Man eau de toilette van diverse groottes. Kunt u nu geen genoeg krijgen van deze heerlijke geur? Met de Hugo Boss Orange Man showergel voorziet u uw lichaam ook onder de douche van deze zomerse geur.

Hugo Boss Orange Man 60 ml

De Hugo Boss Orange Man 60 ml heeft niet alleen een spraakmakende geur, maar beschikt ook over een prachtige uitstraling. De flacon is opgebouwd uit gestapelde glaskristallen, met als resultaat een rechthoekige structuur voorzien van een sixpack bestaande uit kristallen. Bent u van plan een Hugo Boss Orange Man cadeau te doen? In ons assortiment vindt u ook de Hugo Boss Orange Man 40 ml, met een kleinere inhoud zodat u iemand kunt kennis laten maken met de geur. Met deze zomerse geur in een prachtige flacon heeft u een geweldig geschenk in handen!

Hugo Boss Orange Man 100 ml

De grootste variant in ons assortiment is de Hugo Boss Orange Man 100 ml, voor de echte fan van deze heerlijke, zomerse geur! Deze zomerse geur voordelig aanschaffen? Dat doet u bij ParfumCenter! Wanneer u één van onze producten online koopt, krijgt u deze in de originele verpakking toegestuurd. Heeft u nog vragen over een van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op!