Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Hugo Boss Orange parfum

Mooie, intrigerende, vrije, charismatische en spontane vrouwen worden perfect weergegeven met de vrolijke aroma's van het Hugo Boss Orange parfum.

Meer informatie
Hugo Boss Orange parfum

Energiek, fris en uitnodigend dat is de Hugo Boss Orange parfum! De Orange collectie is verkrijgbaar voor zowel dames als heren en is in diverse varianten verkrijgbaar:

Zowel de mannelijke als vrouwelijke Hugo Boss Orange parfums stralen zomerse spontaniteit en optimisme uit en beschikken over warme, uitnodigende geuren. Een heerlijk zomerse geur, dat ten alle tijden gedragen kan worden.

Hugo Boss Orange Parfum Woman

In het assortiment van Parfumcenter vindt u twee verschillende damesgeuren uit de Orange collectie. Hugo Boss Orange Parfum Woman is te verkrijgen in twee variaties, namelijk: Hugo Boss Orange en Hugo Boss Orange Sunset. Hugo Boss Orange is voor de temperamentvolle vrouw. Deze zomerse geur is warm en uitnodigend en bevat aroma’s van zoete appeltjes, sandelhout gecombineerd met romig vanille zorgt voor een gepassioneerde afwerking van de geur.

Hugo Boss Orange Sunset Parfum

Romantische zomeravonden, rode zonsondergangen en heerlijke fruitcocktails.. Draag het zomerse gevoel altijd bij je met de Hugo Boss Orange Sunset parfum. De inspiratie van een heerlijke zomeravond heeft Hugo Boss niet alleen terug laten komen in de geur, maar ook in het uiterlijk van de flacon. Deze fruitige geur met een combinatie van mandarijn, bergamot, rozen, vanille en sandelhout nodigt zeker uit tot flirten!

Hugo Boss Orange Parfum 75 ml

Voor een heerlijke geur tegen een scherpe prijs bent u bij Parfumcenter aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u parfums met een inhoud uiteenlopend van 30 ml tot en met 100 ml. Een mooi formaat is de Hugo Boss Orange Parfum 75 ml. Zowel de Hugo Boss Orange voor dames, de Hugo Boss Orange Sunset en Hugo Boss Orange voor mannen zijn verkrijgbaar met een inhoud van 75 ml. U kunt uw Hugo Boss Orange Parfum 75 ml veilig en voordelig online bestellen bij Parfumcenter!