Inloggen

Winkelwagen is leeg

Geen artikelen

Parfum Center

Dior parfum heren

Elegantie met een traditionele signatuur die meegaat met de tijd, dat typeert de mode van Dior. Het parfum voor heren van dit exclusieve merk sluit perfect aan bij dit imago. De collectie van ParfumCenter is veelzijdig met zowel chique parfums als avontuurlijke creaties. Dat ziet u ook terug in het klassieke design van de flacons: heldere lijnen zonder overbodige details, maar altijd elegant! In onze webshop bestelt u voordelig uw favoriete Dior Parfum voor heren. Wilt u uw partner verrassen met een leuk cadeau? Dan vindt u bij ons ook stijlvolle geschenksets en subtiele damesgeuren van Dior!

Meer informatie
Dior heren

40 artikel(en)

  1. 1
  2. 2

Dior parfum heren kopen

ParfumCenter is hét adres om een krachtig en energiek Dior parfum voor heren te kopen. Dior Sauvage is een creatie met Johnny Depp als icoon. Deze avontuurlijke geur bestaat uit gedurfde noten van Sichuan peper, Calabrische bergamot en ambroxan. Dior Eau Sauvage is net zo avontuurlijk met nog iets meer houtachtige noten. Daarnaast kunt u dankzij ons ruime assortiment ook ander Dior parfum voor heren kopen, zoals:

Wilt u naast Dior parfum voor heren kopen ook Dior parfum voor dames bestellen. Ook dan profiteert u bij ons van scherpe prijzen. Wij zorgen voor een snelle levering in de originele flacon!